Redactie - 18 januari 2018

Arrow Virtual Classroom in 14 Europese landen

Arrow Virtual Classroom in 14 Europese landen image

Value-added distributeur Arrow Electronics kondigt de lancering aan van Arrow Virtual Classroom in de EMEA regio. Arrow’s zakelijke onderwijstak introduceert de nieuwe dienst in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Polen, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, met als doel het bereik en de effectiviteit van zijn onderwijsactiviteiten te vergroten.

Het Virtual Classroom-programma biedt geavanceerde onderwijstechnologie en combineert een innovatieve aanpak met beproefde techniek en een robuuste infrastructuur om virtuele en fysieke klaslokalen met elkaar te verbinden. Het systeem wordt aangedreven door moderne conferentietools en interactieve smartboards.

“Constante vernieuwingen en de groeiende behoefte aan on-demand diensten vragen om innovatieve manieren om nieuwe vaardigheden te leren,” zegt Bart van Rheenen (foto), General Manager Arrow ECS Benelux. “De Arrow Virtual Classroom biedt alle voordelen van interactieve, live training door opgeleide instructeurs en combineert dit met een groot opleidingsaanbod en de mogelijkheid reistijd te besparen.”

Uit de eerste bevindingen blijkt dat het virtuele klaslokaal van Arrow zeer goed wordt ontvangen door deelnemers. Met name de nieuwe keuzevrijheid voor een studeerlocatie wordt zeer gewaardeerd, zo meldt Van Rheenen.

De Arrow Virtual Classroom omvat veel cursussen van verschillende vendoren en is nu beschikbaar voor klanten van Arrow via Arrow Education Centres.

Deelnemende leerlingen en organisaties profiteren van:

Meer keuze aan opleidingslocaties en -data

Kostenbesparing op reizen, accommodaties en bijkomende uitgaven

Samenwerking in groepsactiviteiten

Volledige toegang tot virtuele lab-omgevingen voor praktijkgerichte oefeningen

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!