Gartner: Atos, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies en IBM zijn leiders in managed workspace services

18-01-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Gartner: Atos, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies en IBM zijn leiders in managed workspace services

Atos, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies en IBM zijn door onderzoeksbureau Gartner als leider opgenomen in het Magic Quadrant for Managed Workplace Services.

Gartner definieert managed workspace services als een onderdeel van de IT outsourcing markt. De term omvat zowel traditionele eindgebruiker outsourcing zoals servicedesks, desktop/laptop outsourcing diensten en mobiliteit als nieuwe digitale werkplek diensten die cloud-first, geautomatiseerde en geïntegreerde ondersteuning leveren aan eindgebruikers. Het Magic Quadrant for Managed Workplace Services brengt de vijftien leidende leveranciers van managed workplace services in kaart. Hiermee wil het onderzoeksbureau bedrijven helpen de juiste partner te selecteren in deze snel veranderende markt.

Atos, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies en IBM zijn als leider opgenomen op het Magic Quadrant. Capgemini, Computacenter en T-Systems zijn benoemd tot challengers, terwijl TCS en Wipro op het Magic Quadrant zijn opgenomen als visionairs. Cognizant, Getronics, NTT Data, Stefanini en Unisys zijn niche spelers.

gartner-magic-quadrant-managed-workspace-services-2018.png

Terug naar nieuws overzicht