Wouter Hoeffnagel - 19 januari 2018

Pegasystems breidt Benelux-team uit met drie nieuwe medewerkers

Pegasystems, leverancier van customer engagement toepassingen, breidt zijn team uit met drie nieuwe medewerkers. Epco Pottinga is als Sales Manager Enterprise Software verantwoordelijk voor het realiseren van verdere groei in de sectoren Public, Healthcare, Life Sciences, Telco & Utilities in de Benelux. Ron van der Touw en Hans van Zalingen zijn gestart als Account Executive voor de Manufacturing & High Tech markt.

Epco Pottinga

Epco Pottinga (51) is afkomstig van SAP waar hij als Sales Director verantwoordelijk was voor de Analytics, Finance en GRC-oplossingen. Pottinga bekleedde de afgelopen twintig jaar succesvolle sales posities bij uiteenlopende bedrijven op nationaal en internationaal niveau, waaronder Rational Software en IBM. “Pegasystems is een groeiend bedrijf met veel potentieel. In de veranderende markt zijn bedrijven op zoek naar flexibele oplossingen op het gebied van sales, marketing, customer service en operations. Hiermee kunnen zij hun processen optimaliseren om nieuwe inzichten te krijgen en verbeterde resultaten te behalen. Dit is precies wat Pega te bieden heeft”, aldus Pottinga.

Ron van der Touw

Ron van der Touw (56) beschikt over ruime sales ervaring bij uiteenlopende bedrijven, zoals Marcam, Numetrix, JD Edwards, PeopleSoft. In zijn laatste functie bij Oracle was hij verantwoordelijk voor de Agri&Food-sector. Van der Touw gaat de expertise en producten van Pegasystems inzetten om productiebedrijven te helpen bij het verbeteren van hun Customer Engagement en Operational Excellence.

Hans van Zalingen

Hans van Zalingen (54) was hiervoor werkzaam als Senior Account Executive bij Dassault Systèmes en beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de enterprise software business als sales professional. Van Zalingen wordt voor zowel klanten als prospects van Pegasystems een trusted advisor en zegt ernaar uit te kijken deel uit te maken van de Pega ‘can do’-cultuur.

Op de foto v.l.n.r.: Epco Pottinga, Ron van der Touw, Hans van Zalingen

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!