Wouter Hoeffnagel - 19 januari 2018

One Identity neemt Balabit over

Identity en access management bedrijf One Identity neemt Balabit over, leverancier van privileged access management (PAM), privileged account analytics, privileged session management en log management oplossingen. De oplossingen van balabit helpen de risico's van datalekken te verminderen door het beheer van accounts met verhoogde rechten te verbeteren.

Balabit levert een PAM oplossing die helpt de risico's die accounts met verhoogde rechten opleveren in te perken. Daarnaast levert het bedrijf een priviledge account analytics oplossing die een aanvullende laag van bescherming biedt abnormaliteiten in activiteit vanaf accounts met verhoogde rechten te detecteren, zodat direct actie kan worden ingenomen indien accounts worden misbruikt door onbevoegden.

OEM partnership

One Identity en Balabit werken al langer samen. Zo is de sessiemanagementtechnologie van Babalbit verwerkt in de One Identity Safeguard oplossing via een OEM partnership. Met de overname van Balabit kan One Identity zijn PAM oplossingen uitbreiden met machine learning-gebaseerde privileged account analytics. One Identity wil de technologie van Balabit verder gaan ontwikkelen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!