Redactie - 19 januari 2018

Pleun Meuwissen en Jacqueline Zeef aan de slag bij Econocom Nederland

Econocom Nederland, gespecialiseerd in de digitale transformatie van bedrijven, verstevigt per januari 2018 de organisatie met twee nieuwe aanstellingen. De benoemingen onderstrepen nogmaals het belang en succes van de 2017-overname van multimedia-integrator BIS groep. De nieuw aangetrokken HR- en Facility Manager gaan zich beiden buigen over taken die mede zijn ontstaan dankzij de overname.

Facility Manager: Pleun Meuwissen
Pleun Meuwissen, voorheen werkzaam bij OGD ict-diensten, gaat zich bij Econocom Nederland -naast andere facilitaire zaken - bezig houden met supplier management, het stroomlijnen van de TCO en de realisatie van een lange termijn huisvesting voor de werknemers van Econocom Nederland en BIS groep. “We willen profiteren van de vooruitgang die de digitale revolutie biedt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat in onze nieuwe huisvesting digitale audiovisuele oplossingen terugkomen, zoals digital signage, video-conferencing en andere smart building-toepassingen. Hierbij spelen de wensen en behoeften van de medewerkers een belangrijke rol, zodat zij - elk afzonderlijk - zakelijk gezien het best tot hun recht komen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor duurzaamheid en (maximale) flexibiliteit naar de toekomst voor zowel Econocom als de medewerker.”

HR Manager: Jacqueline Zeef
Voor Jacqueline Zeef ligt de schone taak om twee bedrijfsculturen samen te brengen, een centrale HR-afdeling uit te rollen en HR binnen de organisaties verder te professionaliseren. Zeef was eerder werkzaam bij Talpa Radio als HR Business Partner. “Het is de kunst om met een strategische blik naar HR te kijken. Iedere medewerker in de organisatie moet exact weten wat er verwacht wordt, hoe iedere handeling bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen en waar zijn of haar kracht daarbinnen ligt. De cultuur zijn de omgangsvormen waarbinnen we het prettig vinden om deze uitdaging met elkaar aan te gaan en de missie en visie geven ons het antwoord op de waarom-vraag. Ik kijk binnen deze facetten mee met het managementteam en kom met praktische invalshoeken, adviezen en tools om het strategische plan ‘e for excellence’ te vertalen naar de werkvloer. Dit zodat elke medewerker het begrijpt, voelt en ook beleeft. Een centrale HR-afdeling draagt er daarnaast aan bij dat alle ondersteunde processen, zo effectief en efficiënt mogelijk gebeuren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!