ZeroStack introduceert Cloud Innovation Partner Program

22-01-2018 | door: Witold Kepinski

ZeroStack introduceert Cloud Innovation Partner Program

ZeroStack, leverancier van een Self-Driving On locatie cloud oplossing, kondigt het ZeroStack Cloud Innovation Partner Programma.Ontworpen voor resellers die de overstap willen maken naar de verkoop van cloud platforms en-diensten, is het wereldwijde ZeroStack cloud innovatie partner programma ontworpen om het vermogen van partners om hun klanten de voordelen van publieke Cloud tegen een fractie van de kosten, en om de controle, veiligheid en prestaties van een private cloudomgeving aan te bieden.

Het programma ondersteunt het succes van wederverkopers (Cloud Innovation partners), dienstverleners (Cloud Innovation service providers) en distributeurs (Cloud Innovation Distributors), en biedt volgens ZeroStack voordelen op maat van de mogelijkheden van elke partner. Elke Partnercategorie heeft een aangepast partnerschapsmodel binnen het programma, dat is ontworpen om de waarde voor het unieke bedrijfsmodel van dat partner type te maximaliseren.

Cloud

Voordelen van het programma omvatten volgens ZeroStack product toegang en verkoop incentives die de partner winstgevendheid verbeteren met voorspelbare verkoop engagement, expertiseontwikkeling met verkoop en technische opleidingen om ervoor te zorgen dat partners goed thuis zijn op de ZeroStack Cloud-platform. Verder zijn er marketing-en verkooptools voor partners die klanten overtuigen over de voordelen van het migreren van workloads naar een publieke cloud.

Infrastructuur

"ZeroStack 100 procent kanaal model maakt het gemakkelijk voor onze partners om met ons te werken om hun klanten 'een cloud-infrastructuur revolutie te bewerkstelligen", zegt Steve Garrison, vice president van marketing en Business Development op ZeroStack. "Met ons nieuwe Cloud Innovation Partner programma kunnen onze partners met ons samenwerken in een eenvoudig en voorspelbaar engagement model dat kansen biedt voor nieuwe inkomstenstromen en onze partners de mogelijkheid biedt om hun klanten direct ROI en drive te laten zien grotere partner winstgevendheid met onze transformationele Cloud technologie. "

Willem Manten

"ZeroStack heeft ons een self-provisioning cloudplatform met lagere kosten en minder gedoe dan we ooit voor mogelijk had gehouden, "aldus Willem Manten, Managing Director bij 1inCloud. "We hebben onze medewerkers middelen die nodig zijn om de cloud te behouden, terwijl het verkrijgen van de flexibiliteit om aangepaste Cloud-middelen aan te bieden aan elk van onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud