Redactie - 24 januari 2018

Voiceworks Partner Awards in de Efteling uitgereikt

Voiceworks Partner Awards in de Efteling uitgereikt image

Voor de vijfde keer zijn de Voiceworks Partner Awards uitgereikt. In de Efteling eerde de zakelijke telecomleverancier haar partners in verschillende categorieën vanwege hun uitzonderlijke groei en behaalde successen. De award uitreiking stond dit jaar in het teken van ‘een avond vol inspiratie’.

In de Efteling wist Voiceworks haar partners te inspireren met een bijzonder programma en met tv-presentatrice Marieke Elsinga als host van de avond. De avond werd met veel muziek, humor, dialoog en gitaargeweld opgeluisterd door Pump up the Company. Als afsluiter had Voiceworks nog een verrassing in petto voor alle genodigden: de grootste Watershow van Europa Aquanura, een inspirerend spektakel op de muziek van DJ Tiësto.

De volgende awards zijn dit jaar uitgereikt:

Advitronics won de felbegeerde Partner of the Year Award, voor het derde jaar op rij. Het bedrijf behaalde afgelopen jaar zowel de hoogste netto, als procentuele stijging ten opzichte van het jaar 2016. Daarnaast ging het bedrijf met nog een prijs naar huis, namelijk de Hardware Award. Martin Kemper, directeur van Advitronics: “We zijn deze avond met de Partner of the Year en de Hardware Award vereerd. Dat is het resultaat van de focus die wij hebben in onze dienstverlening. Beide awards zijn een bevestiging voor hetgeen we mee bezig zijn en met name een mooie waardering voor ons team."

Ook Voicedata mocht zich met twee awards gelukkig prijzen. Het bedrijf won zowel de nieuwe Managed Communications Award die Voiceworks’ geïntegreerde communicatieoplossingen vertegenwoordigt, als de Best Business Case Award voor de meest inspirerende klantoplossing. De vakjury, bestaande uit Marco Mekenkamp van Sellair, B2B Marketing en Social Media expert Richard Bordes, hoofdredacteur van TBM magazine Sef Heldens, telecomwatcher HP van Tilburg en Ed Achterberg van nieuws- en onderzoeksbureau Telecompaper, koos de winnaar en was lovend over deze casus. Zowel op het gebied van integratie, kwaliteit, innovatie als klantgerichtheid scoorde de oplossing van Voicedata hoog.

Fieber werd de winnaar van de Voice award doordat zij de hoogste groei lieten zien in (managed) voice oplossingen.

MER ICT is dankzij het afnemen van de meeste internetverbindingen bekroond met de EWAN Award. Ook de Mobile Award bleek een prooi voor MER, waardoor zij met twee prachtige awards naar huis gingen.

Socia won de High Growth Award als snelste procentuele groeier. Martijn Bodt, accountmanager van Socia: “Het is geweldig dat wij voor het tweede opvolgende jaar een Award hebben gewonnen. Vorig jaar de Best Business Case Award en dit jaar de High Growth Award. Onze focus ligt in regio Amsterdam maar ook ver daarbuiten bedienen wij onze klanten met maatwerkoplossingen. Met een gerichte strategie een mooi resultaat, zo blijkt vanavond.”

De New Partner Award werd gewonnen door de Geldersche Telecom Maatschappij. Een hele prestatie gezien het grote aantal nieuwe partners – een van de gevolgen van onze bundeling van krachten met breedband- en voiceleverancier Xenosite.

Kremer ICT & Telecom werd door Voiceworks gekozen als Most Inspiring Partner op basis van zijn loyaliteit, creativiteit en inventiviteit, samenwerking, groei, klantgerichtheid en kennis van zaken.

Addict kreeg op de uitreikingsavond te horen dat het de Customer Loyalty Award heeft gewonnen, omdat hun klanten ontzettend trouw zijn aan hun Zeeuwse leverancier.

Terry Aurik, CCO van Voiceworks over de avond en het thema: “Al onze partners hebben het afgelopen jaar mooie prestaties laten zien. De awardshow is er voor hen allemaal, om ze te bedanken en te inspireren. Maar er kunnen er natuurlijk maar een paar de winnaar zijn en deze winnaars zijn in het zonnetje gezet met mooie awards. We willen alle partners met de avond en de awards aanmoedigen hun werk voort te zetten om blijvend succesvol te zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!