Redactie - 24 januari 2018

Transfer Solutions is trots op Dutch IT-Channel Award

Transfer Solutions is trots op Dutch IT-Channel Award image

Oracle-specialist Transfer Solutions heeft de Dutch IT-Channel Award voor VAR of the Year 2017 gewonnen, nadat het bedrijf hiervoor door Oracle was genomineerd. Het bedrijf mocht de prijs in ontvangst nemen voor zijn project bij het Veteraneninstituut. Transfer Solutions ontwierp en bouwde met behulp van Oracle Cloud-technologie een geavanceerde planningstool voor het project ‘Veteraan in de Klas’.

Het Veteraneninstituut plant jaarlijks 700 lessen, voor 43.000 leerlingen, op verschillende scholen, waarbij een gastspreker (veteraan) komt vertellen over zijn of haar ervaringen in oorlogsgebied. De kracht zit in de persoonlijke verhalen over militaire ervaringen en de gevolgen daarvan. Omdat er voor de planning van gastsprekers geen standaard software te koop is in de markt, schakelde het instituut Transfer Solutions in voor de ontwikkeling ervan.

“Ik ben zeer trots dat we deze award hebben mogen ontvangen”, zegt Jurgen Duijster (foto midden), directeur van Transfer Solutions. “De award onderstreept onze waardetoevoegende rol als leverancier van innovatieve oplossingen en het belang van onze bijdrage aan organisaties als het Veteraneninstituut. We willen de mensen die op ons gestemd hebben dan ook hartelijk bedanken voor deze erkenning.”

De feestelijke uitreiking van de Dutch IT-Channel Awards door presentatrice Anita Witzier en hoofdredacteur Witold Kepinski, vond plaats op 18 januari in Studio21 in Hilversum.

www.dutchitawards.nl

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!