Redactie - 25 januari 2018

Dutch IT-Channel Awards video update met Pure Storage

De spectaculaire Dutch IT-channel Awards zouden niet mogelijk zijn zonder steun van de partners. Zo was Pure Storage Gold Sponsor van dit evenement. Het team van Dutch IT-channel sprak die avond met Theo van Teylingen van Pure Storage.

De Dutch IT-channel Awards 2017 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 18 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt. Presentatrice Anita Witzier en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal twintig prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Het Nederlandse IT feest van het jaar was uitverkocht met een recordaantal van 750 gasten. In de mooie ambiance van Studio21 konden de bezoekers genieten van een mooie show, uitgebreid netwerken en praten over de business kansen.

Naast de Awards, werd er namens Foundation Partner SLTN Inter Access, vertegenwoordigd door Eugene Tuijnman een mooie cheque van 20.000 euro uitgereikt aan Rudolph Strikwold, directeur en Anita Witzier ambassadeur van Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen.

www.dutchitawards.nl

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!