Commvault Data Platform ondersteunt nieuwe HPE GreenLake backup-oplossing
25-01-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Commvault Data Platform ondersteunt nieuwe HPE GreenLake backup-oplossing

De nieuwe oplossing HPE GreenLake Backup van Hewlett Packard Enterprise (HPE) wordt ondersteund door het Commvault Data Platform. HPE GreenLake Backup is per direct verkrijgbaar.

De software van Commvault is vooraf geïntegreerd met de servers, opslagsystemen en netwerkcomponenten van HPE en wordt beheerd door hun flexibele en resultaatgerichte dienst voor IT-verbruik. HPE GreenLake Backup bevat alle hardware, software en diensten die nodig zijn om te voldoen aan de veranderende eisen op het gebied van gegevensbescherming en compliance, de IT-afdeling werk uit handen te nemen en de onophoudelijke datagroei op te vangen. HPE GreenLake Backup is een oplossing voor gebruik op locatie met de prijs van een cloud-oplossing.

Aanwezigheid in grootzakelijke markt uitbreiden

N. Robert Hammer (foto), bestuursvoorzitter en CEO van Commvault: “We zijn verheugd om met deze strategische technologische samenwerking met HPE onze aanwezigheid in de grootzakelijke markt uit te breiden. De resulterende nieuwe dienst stelt IT-afdelingen in staat om hun focus te richten op initiatieven van meer strategische aard, de operationele kosten te reduceren en de risico’s op het gebied van beveiliging, bedrijfscontinuïteit en compliance terug te dringen.”

“We vinden het geweldig om samen met Commvault een complete ‘pay as you go’ back-upoplossing af te leveren. Deze maakt een einde aan de complexiteit die inherent is aan het plannen van capaciteit en de werkdruk die gepaard gaat met het maken en beschikbaar stellen van back-ups en het opvangen van de gegevensgroei. In plaats daarvan bieden we succesvol uitgevoerde back-ups, en dat is precies het resultaat wat onze klanten voor ogen hebben”, zegt

Complexiteit terugdringen

Ana Pinczuk, senior vice president en directeur van HPE Pointnext, stelt dat de 'pay as you go' back-upoplossing een einde maakt aan de complexiteit die inherent is aan het plannen van capaciteit en de werkdruk die gepaard gaat met het maken en beschikbaar stellen van back-ups en het opvangen van de gegevensgroei. Pinczuk: “Organisaties kunnen met behulp van de technologie voor het meten van het opslagverbruik en de beheerdiensten van HPE in hun opslagbehoeften voorzien met HPE StoreOnce of HPE 3PAR Storage. Ze kunnen direct over back-upcapaciteit beschikken, met de mate van beveiliging en controle die alleen hun eigen datacenter biedt. De oplossing kan ruim binnen de planning worden geïmplementeerd en op elk gewenst moment worden geactiveerd.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

back-up