Witold Kepinski - 26 januari 2018

Check Point Infinity Total Protection beschermt tegen nieuwste cyberaanvallen

Check Point Infinity Total Protection beschermt tegen nieuwste cyberaanvallen image

Check Point Software Technologies, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen wereldwijd, heeft Infinity Total Protection aangekondigd: een beveiligingsconsumptiemodel waarmee bedrijven Gen V-cyberaanvallen kunnen voorkomen. Dit model maakt gebruik van Check Point Infinity Architecture-componenten, die de hoogste beveiligingsniveaus bieden en tegelijkertijd de kosten verlagen door beveiligingscomponenten te consolideren zo beweert de leverancier.

Alle activiteitensectoren nu ervaren Gen V (5 e generatie) cyber-aanvallen die worden gekenmerkt doordat ze op grote schaal en snel bewegende voor verschillende sectoren. Deze geavanceerde aanvallen op mobiele, cloud- en verschillende bedrijfsnetwerken omzeilen eenvoudig conventionele, op statische detectie gebaseerde verdedigingen die tegenwoordig door de meeste organisaties worden gebruikt. Om netwerken en gegevens te beschermen tegen deze aanvallen, moeten organisaties overstappen naar Gen V-cyberbeveiliging met behulp van Check Point Infinity, dat real-time bedreigingspreventie, gedeelde intelligentie en de meest geavanceerde beveiliging combineert in netwerken, cloud en mobiel.

Security

"Bedrijven moeten zichzelf beschermen tegen geavanceerde en gevaarlijke aanvallen op alle fronten: netwerk, eindpunt, mobiel en cloud", aldus Doug Cahill, groepsdirecteur en senior cybersecurity-analist bij het marktonderzoeksbureau Enterprise Strategy Group. "Deze nieuwste aanvallen van de vijfde generatie (Gen V) vereisen een uitgebreide cybersecurity-oplossing van de vijfde generatie, zoals Check Point's Infinity Total Protection, om kritische bedrijfsgegevens te beschermen tegen mogelijk verwoestende aanvallen in de hele onderneming."

Netwerken

Infinity Total Protection is een revolutionair nieuw verbruiksmodel met een eenvoudig all-in, per gebruiker, per jaar abonnement. Het aanbod stelt ondernemingen in staat de Gen V-beveiliging volledig te benutten in hun volledige netwerk. Infinity Total Protection is de enige abonnementsoplossing die vandaag beschikbaar is en die zowel netwerkbeveiligingshardware als -software omvat, met volledig geïntegreerde eindpunt-, cloud- en mobiele beveiligingen en zero-day bedreigingspreventie, samen met eengemaakt beheer en 24 x 7 premiumondersteuning. Hiermee profiteren abonnees onmiddellijk van de uniforme beveiligingsarchitectuur van Check Point Infinity en totale preventie van bedreigingen in al hun bedrijfsomgevingen, ongeacht of ze zich op locatie, mobiel of in de cloud bevinden.

Cyberbeveiliging

"Cyberaanvallen worden steeds groter, verfijnder en complexer, maar veel organisaties vertrouwen nog steeds op verouderde beveiligingstechnologieën van een oudere generatie die aanvallen pas kunnen detecteren nadat ze al zijn opgetreden", zegt Gabi Reish, VP-productbeheer en productmarketing bij Check Punt. "Met Infinity Total Protection kunnen ondernemingen snel en eenvoudig Gen V-cyberbeveiliging, de Check Point oneindigheidsarchitectuur, implementeren in hun hele omgeving en zo de meest geavanceerde bedreigingen en aanvallen voorkomen en blokkeren."

Check Point Infinity Total Protection biedt de breedste reeks beveiligingstechnologieën om organisaties te beschermen tegen de meest geavanceerde en onbekende bedreigingen, waaronder:

Realtime dreigingspreventie: bescherming tegen APT's en onbekende zero-day malware, met behulp van real-time sandboxing; ransomware-bescherming; en anti-bot-technologieën, aangedreven door geïntegreerde, real-time cloud-gebaseerde bedreigingsinformatie en machine learning voor het identificeren van nieuwe bedreigingen.

Geavanceerde netwerkbeveiliging: de meest geavanceerde firewall, inbraakpreventie en applicatiebeheer, ondersteuning van netwerken van elke omvang - van filialen tot wereldwijde ondernemingen, en over zowel private als publieke cloudbeveiligingsaanbiedingen.

Cloud Security: geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen in publieke, private en hybride cloud- en SDN-omgevingen, met microsegmentering voor oost-west verkeerscontrole in de cloud.

Mobiele beveiliging: Malwarepreventie op iOS- en Android-mobiele apparaten, malafide netwerkidentificatie, beveiligde containers, gegevensbeveiliging en documentversleuteling, en EMM-integratie.

Gegevensbescherming: anti-ransomware voor bekende en onbekende ransomware, gegevensbescherming en naadloze documentversleuteling, browserbeveiliging, een volledig geïntegreerd eindpuntbeschermingspakket en beveiligingstheoretisch onderzoek.

Geïntegreerd beveiligings- en dreigingsbeheer: een uniforme omgeving voor beveiligingsbeheer die beheer van meerdere apparaten, meerdere domeinen en meerdere beheerders mogelijk maakt, met volledige zichtbaarheid van bedreigingen ter ondersteuning van de verzameling, correlatie en analyse van aanvallen en rapportagetools voor compliance en audit.

De nieuwe oplossing werd onthuld op CPX 360 Barcelona, ??de jaarlijkse cyberveiligheidsbijeenkomst van Check Point en expo voor klanten en partners. CPX 360 is gewijd aan het aanpakken van de meest urgente cybersecurity-uitdagingen van vandaag en helpt klanten van elke omvang strategieën te ontwikkelen om een ??voorsprong te houden op nieuwe en opkomende cyberdreigingen en geavanceerde hackers.

Lees meer over Check Point Infinity en Infinity Total Protection.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!