Redactie - 26 januari 2018

Cisco Integrated System for Microsoft Azure Stack is beschikbaar

Cisco Integrated System for Microsoft Azure Stack is beschikbaar image

Cisco Integrated System for Microsoft Azure Stack is beschikbaar. Dit meldt Maggie Smith, Marketing Manager Enterprise Solutions - Data Center Marketing bij Cisco in en blog. "Nu kunnen klanten een schaalbaar hybride cloudplatform bouwen en leveren dat consequent Azure-services biedt vanuit hun eigen datacenter op het systeem dat is ontworpen voor de cloud: Cisco UCS."

Smith meldt: Cisco erkende dat complexe dynamiek van invloed is op cloudservices. Daarom hebben we een doordachte en weloverwogen aanpak gevolgd om een ??uitgebreide oplossing te ontwikkelen die aan deze vereisten voldoet. Met Cisco's Integrated System voor Microsoft Azure Stack kunnen enterprise-ontwikkelaars en serviceproviders een high-impact cloud-oplossing leveren waarmee ze:

Schakel digitale transformatie in door hybride, IaaS- en PaaS-services van topklasse te leveren met Azure en Cisco UCS
Stel klanten in staat om 40% snellere implementatie van infrastructuur te realiseren en 38% reductie van doorlopende beheerkosten in vergelijking met conventionele serverinfrastructuur
Bescherm klant- en bedrijfsgegevens met de inzet van Cisco en Microsoft voor bedreigingsgerichte beveiliging
Maak met vertrouwen verbinding met het openbare Azure- cloudplatform met Cisco-routerings- en beveiligingsvirtual appliances

De infrastructuur van Cisco Unified Computing Systems (UCS) biedt Azure cloudvoordelen en de grotere belofte van cloud computing-oplossingen, aldus Smith. Hier zijn slechts een paar primeurs die Cisco biedt:

Alleen systeem met end-end 40 GbE levert de prestaties die u nodig hebt
Alleen huidig ??systeem met NVMe-flashopslag voor snelle en efficiënte prestaties en dichtheid.
Alleen systeem met geïntegreerde BMC-schakelfunctionaliteit, waardoor een enkel storingspunt wordt geëlimineerd
Klanten hebben Microsoft Azure Stack al geruime tijd op Cisco geïnstalleerd, kijk waarom klanten Cisco kiezen bij de video hier op de website Cisco Integrated System voor Microsoft Azure Stack.

Microsoft Azure Stack op Cisco UCS biedt versnelde groei en innovatie, vereenvoudigd beheer en controle, en verdiend vertrouwen en vertrouwen, ondersteund door een partnerschap zo besluit Smith.

Ga naar https://www.cisco.com/go/microsoft-azure-stack voor meer informatie  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!