De Wolf van Wall Street is terug met boek over sales

28-01-2018 | door: Witold Kepinski

De Wolf van Wall Street is terug met boek over sales

Jordan Belfort, de Wolf van Wall Street, is terug met boek over sales genaamd 'De werkwijze van de Wolf. Word een expert in overtuigen en verkopen.'

‘Verkopen is alles in het leven. Sterker nog, óf je bent aan het verkopen, óf je krijgt niets gedaan. Dit boek biedt een methode waarmee je de kunst van het communiceren onder de knie krijgt en waardoor je een leven kunt leiden waarin je het veel meer voor het zeggen hebt en waarvan je het heft in handen kunt nemen’, aldus de uitgeverij van het boek.

Jordan Belfort, de Wolf van Wall Street, kan overtuigen als de beste. In dit boek onthult hij de methoden achter zijn ongekende verkoopsucces. Of je nou wilt leren verkopen, onderhandelen, ondernemen, spreken: Belfort laat zien dat overtuigen iets is wat je kunt leren. Dat is nuttig voor werk én privé. Met zijn stappenplan uit De werkwijze van de Wolf kan echt iedereen leren verkopen en overtuigen, en is succes binnen handbereik.

Jordan Belfort (1962) kreeg zijn bijnaam ‘de Wolf van Wall Street’ in de jaren negentig, toen hij eigenaar was van een van de meest succesvolle effectenkantoren van New York. Dat gebeurde niet helemaal op legale wijze, en hij werd gepakt en veroordeeld. Zijn boek De Wolf van Wall Street is een internationale bestseller en werd verfilmd door Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Tegenwoordig is Belfort business consultant, geeft hij managementtrainingen en schrijft hij over economische onderwerpen.

Jordan Belfort
De werkwijze van de Wolf
Paperback | € 19,99 | ISBN 9789021407210
E-book | € 11,99 | ISBN 9789021407227
Verschijnt 23 januari 2018

Terug naar nieuws overzicht