LG Electronics Business Solutions toont displays tijdens Integrated System Europe

29-01-2018 | door: Redactie

LG Electronics Business Solutions toont displays tijdens Integrated System Europe

LG Electronics Business Solutions presenteert zijn commerciële display-oplossingen tijdens Integrated System Europe (ISE) 2018, op 6-9 februari in Amsterdam. De echnologieën, producten en oplossingen worden tijdens het evenement gepresenteerd bij de stand van LG (stand 12-KG90). Daarnaast toont LG zijn bezoekers hoe het digitale display-oplossingen naar een hoger niveau tilt.

Tijdens ISE 2018 zal LG wederom bezoekers overtuigen van zijn prominente OLED-technologie. Op CES 2018 gaf de LG OLED Canyon, met 246 LG open Frame OLED-schermen, bezoekers een unieke ervaring van wonderbaarlijke natuurverschijnselen. LG OLED-technologie maakt gebruik van zelfbelichte pixels voor een nauwkeurige regeling van de beeldhelderheid en beeldkwaliteit. Zonder afzonderlijke lichtbronnen zijn de lichtgewicht schermen dun en flexibel, in tegenstelling tot LCD- en LED-displays. LG OLED-technologie heeft een nieuwe high-end categorie beeldschermen gecreëerd die verbluffend beeld oplevert met perfecte zwarttinten en ongelofelijke kleuren, zelfs vanuit een brede kijkhoek. De opvallende OLED-displays zijn uitermate geschikt voor alle toepassingen waar uitstekende beeldkwaliteit en ontwerp van het grootste belang zijn.

Bij stand 12-K90 toont LG verschillende gebruiksmogelijkheden op basis van de innovatieve OLED-, IPS- en LED-technologie. Presenteer informatie op een exclusieve manier met LG Ultra-Strech-monitoren, kies voor High Brightness-schermen die perfect geschikt zijn voor reclame in buitenruimte of genereer effectieve aantrekkingskracht met de LG Video Wall. “Onze producten tonen de nieuwste technologie en innovaties. LG biedt toegevoegde waarde en een manier om effectief te communiceren. Wereldwijd ontwikkelt LG nieuwe display oplossingen, waardoor klanten en partners kunnen groeien en slagen in hun doelstellingen”, aldus de directeur van LG Electronic Europe B2B hoofdkantoor (Kim Kyongho).

Terug naar nieuws overzicht
Hardware