Redactie - 30 januari 2018

Atos lanceert drie nieuwe diensten binnen zijn FinTech partnerprogramma

IT-dienstverlener Atos kondigt drie nieuwe initiatieven aan om zijn wereldwijde FinTech Partner-programma te versterken ; FinLab, zijn op de cloud gebaseerde platform om de oprichting van nieuwe gezamenlijke diensten te vergemakkelijken; FinHub, een Fintech on-boarding-programma en FinNet, een kennis- en trendskennisportaal. Door het verenigen van FinTechs, InsurTechs en RegTechs met de topbedrijven van financiële dienstverlening, streeft het Atos FinTech Partner-programma ernaar om nieuwe diensten samen te stellen en op de markt te brengen.

Het FinLab van Atos is een hybride cloudgebaseerd platform, gecombineerd met de expertise van Atos op het gebied van technologie en API-integratie, waarmee banken, verzekeraars en hun geselecteerde FinTech-partners nieuwe diensten kunnen ontwikkelen. Een onderscheidend kenmerk van Atos 'FinLab is de mogelijkheid om klantspecifieke end-to-end reizen te maken (Loans Origination, My Finance Pal 2.0 en Digital Assistant), die gebundelde services en API's van verschillende Fintech-oplossingen combineren.

Met FinHub van Atos krijgen Fintechs toegang tot een uitgebreid netwerk van grote Financial Services-bedrijven met volledige juridische en go-to-market-ondersteuning van Atos, om een ??samenwerkingsaanbod te ontwikkelen dat gezamenlijke bedrijfsgroei stimuleert, in een snel onboarding-programma van slechts 2 tot 4 weken. Financial Services-bedrijven profiteren van snelle toegang tot een grote gemeenschap van voorbereide, vooraf geteste en kwaliteitszekere Fintechs, gecombineerd met de activa van Worldline en ondersteund door Atos 'end-to-end integratiemanagement.

Het FinNet kennisportaal biedt inzicht in het snel veranderende FinTech-landschap van over de hele wereld, gevoed door onderzoek van toegewijde markt- en klantintelligentieteams en de expertise van de 135 wereldwijde experts in de Atos Scientific Community .

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!