ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
02-02-2018 | door: Witold Kepinski

ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks

Managed Security Provider ION-IP is door Palo Alto Networks benoemd tot Platinum partner. Hiermee behoort zij tot de top-partners van Palo Alto Networks. Als Platinum Partner is ION-IP gespecialiseerd in het complete Next-Generation Security Platform van Palo Alto Networks. Dit toont aan dat ION-IP beschikt over diepgaande kennis van de state-of-the-art security oplossingen die Palo Alto Networks biedt voor netwerk security, Cloud security en TRAPS endpoint security.

Mark-Jan Wolfswinkel (foto), Managing Director ION-IP: ‘Palo Alto Networks stelt in haar Channel Partner Programma zeer hoge eisen aan het niveau van kennis, service en support van Platinum Partners. Ik ben dan ook bijzonder trots op de inspanningen die ons gehele team heeft geleverd, om deze benoeming te behalen.‘

Marcel Schipper, Director Sales bij ION-IP, vult aan: ’In de huidige digitale transformatie zien steeds meer organisaties security als een kans voor verandering en groei. Wij helpen organisaties hierbij met het optimaliseren en beveiligen van business kritische IT infrastructuren en (web)applicaties. Het Platinum partnership met Palo Alto bevestigt de keuze van veel top-500 bedrijven in Nederland om voor ION-IP te kiezen als Managed Security Provider’.

“De investering in specifieke kennis en ervaring op het gebied van het complete Palo Alto Networks portfolio, hebben geleid tot het behalen van het Platinum partnership voor ION-IP. Wij zijn bijzonder verheugd om ION-IP te verwelkomen tot een selecte groep aan zeer professionele partners.” aldus Michiel Buurman, Managing Director Palo Alto Networks, Benelux.

Terug naar nieuws overzicht
Security