Witold Kepinski - 12 februari 2018

Kyocera meldt hogere omzet en winst

Kyocera, aanbieder van printers, copier en document oplossingen, heeft de financiële resultaten bekendgemaakt voor de afgelopen negen maanden voor het fiscale jaar dat zal eindigen in maart 2018. De netto-omzet steeg met 12,9 procent naar 10,133 miljard dollar en de nettowinst steeg met 27,4 procent naar 799 miljoen dollar.

Tijdens deze periode van negen maanden rapporteerde Kyocera meer vraag naar informatie- en telecommunicatieapparatuur, auto's en industriële machines, die allemaal zorgden voor een aanzienlijke toename van de bedrijfsopbrengsten. De omzet in de documentoplossingen steeg ook, onder andere na nieuwe productlanceringen. Fusies en overnames droegen ook verder bij aan de uitbreiding van het bedrijf.

Voor het volledige boekjaar, dat afloopt op 31 maart 2018, heeft Kyocera de prognoses voor de netto-omzet, operationele winst of inkomsten voor belastingen die zij op 30 oktober 2017 aankondigde, niet gewijzigd, aangezien de bedrijfsresultaten over het algemeen in regel zijn met de verwachtingen.

Lees meer hier.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!