Witold Kepinski - 05 februari 2018

SQL-specialist SentryOne start partner programma

SQL-specialist SentryOne start partner programma image

SQL-specialist SentryOne heeft Nick Harshbarger benoemd tot Senior Vice President van Business Development. Hij zal het nieuwe wereldwijde partnernetwerk gaan leiden. 

Het Global Partner Network zal solution providers, trainingspartners, technologiepartners en wederverkopers van dienst zijn met een breed scala aan expertise in SQL Server-technologie waarmee ze bedrijfskritische gegevensplatforms van hun klanten kunnen optimaliseren.

SentryOne is een technologiebedrijf waarvan de oplossingen Microsoft-dataprofessionals in staat stellen om betere prestaties te realiseren in fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Het team bestaat uit acht Microsoft MVP's, door Microsoft erkend voor hun materiedeskundigheid en impact op de gemeenschap. In de loop der jaren heeft SentryOne geavanceerde mogelijkheden ontwikkeld om de prestaties van SQL Server te optimaliseren, waaronder de populaire gratis querytool Plan Explorer. Het bedrijf werd in 2004 opgericht door Greg Gonzalez en Ken Teeter als SQL Sentry LLC en er werken meer dan 100 mensen in Charlotte.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!