Witold Kepinski - 06 februari 2018

Cisco Apple Aon Allianz introduceren cybersecurity verzekering

Apple en Cisco starten een samenwerking met Aon en verzekeraar Allianz. Samen bieden ze cybersecurity verzekeringskortingen aan bedrijven die apparatuur van beide techbedrijven gebruiken.

De gecombineerde aanpak integreert technologie, services en verbeterde cyberverzekering om bedrijven veerkrachtiger te maken, aldus de betrokken partijen. De nieuwe oplossing is ontworpen om een breder scala van organisaties te helpen bij het beter beheren en beschermen van cyberrisico's die samenhangen met ransomware en andere malware-gerelateerde bedreigingen, de meest voorkomende bedreigingen waarmee organisaties vandaag te maken hebben.

Gunstige voorwaarden zijn lager tot geen eigen risico en ondersteunende diensten als er een cyberaanval plaatsvindt zo melden Cisco, Apple, Aon en Allianz. De nieuwe oplossing heeft betrekking op de primaire dimensies van cyberbeveiliging voor bedrijven.

De belangrijkste elementen van het aanbod zijn:

Cyber Resilience Evaluation: Aon cyber security professionals zullen de cyberveiligheidshouding van geïnteresseerde klanten beoordelen en manieren aanbevelen om hun cyberveiligheidsbescherming te verbeteren.

Cyber Insurance: Allianz evalueerde de technische basis van Cisco en Apple van de oplossing en stelde vast dat klanten die Cisco Ransomware Defense gebruiken en / of gekwalificeerde Apple-producten in aanmerking kunnen komen voor het door Allianz ontwikkelde, verbeterde aanbod voor cyberverzekeringen, en erkent het superieure beveiligingsniveau dat wordt geboden aan bedrijven door Cisco en Apple-technologie. Dit, in combinatie met individuele risico-inzichten die zijn verkregen door de Cyber Resilience Evaluation, maakt de verbeterde dekking van cyberverzekeringen mogelijk voor zakelijke klanten van Cisco en Apple. Verbeteringen omvatte beleidsdekkingsvoorwaarden en -bepalingen, waaronder mogelijk kwalificatie voor lagere of zelfs geen eigen risico's in bepaalde gevallen. De dekking van de cyberverzekering wordt gegarandeerd door Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS).

Cisco Ransomware Defense: maakt deel uit van de geïntegreerde beveiligingsportfolio van Cisco die de bedreigingsinformatie van Cisco Talos gebruikt om bedreigingen eenmaal te bekijken en deze overal te blokkeren. De oplossing omvat geavanceerde e-mailbeveiliging, bescherming van de volgende generatie endpoints en door de cloud geleverde blokkering van schadelijke websites om de verdediging van een organisatie tegen malware, ransomware en andere cyberbedreigingen te versterken.

Apple-producten: iPhone, iPad en Mac geven werknemers de beste ervaringen op het werk met de sterke beveiliging die bedrijven nodig hebben. De nauwe integratie van hardware, software en services op iOS-apparaten zorgt ervoor dat elk onderdeel van het systeem wordt vertrouwd, van de eerste keer opstarten tot het installeren van apps van derden. Gebruikers profiteren van always-on hardwareversleuteling, evenals ondersteuning voor veilige netwerkprotocollen zoals Transport Layer Security (TLS) en VPN uit de verpakking.

Incident Response Services: organisaties hebben toegang tot de Incident Response-teams van Cisco en Aon in het geval van een malwareaanval.

De nieuwe oplossing is vandaag beschikbaar. Ga naar https://cisco.com/go/cyberinsurance  voor meer informatie

Cybersecurity-verzekeringspremies bedroegen in de Verenigde Staten in 2016 1,35 miljard dollar zo meldt de National Association of Insurance Commissioners.

 

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!