Redactie - 07 februari 2018

VisionsConnected en Viju verder als Kinly

In recente posts op dit blog zijn mijn collega’s Raymond Alves en Odd Sverre al ingegaan op de vraag waarom VisionsConnected en Viju dit jaar samen aanwezig zijn op Integrated Systems Europe (ISE). Ook ik zal mezelf een paar dagen lang onderdompelen in de wereld van digital signage en unified communications. En ik zie er enorm naar uit! Deze editie van de ISE is immers uniek voor ons. Waarom? We hadden nog nooit zo veel nieuws te vertellen!

ONTWIKKELINGEN IN DE MARKT
In mijn nieuwe rol als Managing Director Benelux van de nieuwe organisatie die we op 6 februari, tijdens de beurs presenteren, is het mijn taak om de geïntegreerde oplossingen die wij ontwikkelen optimaal te laten landen bij onze klanten. Een ander deel van mijn takenpakket is om de organisatie in de Benelux te laten groeien. Op het gebied van omzet, human resources en aantal klanten. In dat kader is het van groot belang te weten wat de ontwikkelingen zijn in de markt waarin wij actief zijn. Er is mijns inziens geen beter plek om daarachter te komen dan ISE.

MEETINGROOM-AS-A-SERVICE
Met de geïntegreerde oplossingen van VisionsConnected en Viju hebben we al flinke stappen gezet om tegemoet te komen aan vragen die wij krijgen van klanten en prospects. Ons nieuwe Meetingroom-as-a-Service-aanbod is daar een goed voorbeeld van. Klanten profiteren zo van moderne technologie en hebben slechts één partij waar ze terecht kunnen met al hun uitdagingen op het gebied van samenwerking. Dat resulteert niet alleen in zeer hoge beschikbaarheid, het zorgt ook dat de kosten voor AV- en videoconferencing significant dalen. Wij ontzorgen klanten door hen te voorzien van standaard oplossingen om effectief te kunnen samenwerken, zowel met mensen op kantoor als daarbuiten. Wij de lasten, zij de lusten. Een delivery-model dat door steeds meer leveranciers en eindklanten wordt omarmd en ideaal voor organisaties waarin veel kennis wordt gedeeld.

NIEUWE TECHNOLOGIE
De komende vijf jaar breken spannende tijden aan voor de markt van (online) samenwerking. Er gaat immers veel meer intelligentie toegevoegd worden aan de oplossingen waarmee mensen samenwerken. Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en bots zijn voorbeelden van technologieën die bezig zijn met een snelle opmars. Gebruikers kunnen hierdoor bijvoorbeeld informatie zeer intuitief terugvinden en delen met de personen waarmee ze samenwerken. Zeer effectief omdat de tijd van het zoeken naar informatie daarmee verleden tijd is. Een andere ontwikkeling is dat e-mail langzaam maar zeker al verdwijnen uit de zakelijke informatie-uitwisseling. Dankzij nieuwe team collaboration-software, zoals Microsoft Teams en Cisco Spark, kan alle relevante informatie voor teams overzichtelijk gedeeld worden in een veilige cloud-omgeving. Niet mailen, maar delen is daar het devies. En dankzij de intelligentie van AI kunnen veel processen die nu elke keer nog handmatig moeten gebeuren worden geautomatiseerd.

HERKENBARE BELEVING
Onze visie op hoe mensen optimaal kunnen samenwerken is echter niet gefocust op producten. De manier waarop ze samenwerken moet voorspelbaar zijn en zeer intuitief. Wij bieden gebruikers een herkenbare beleving en uniforme voorzieningen, waar ter wereld ze onze oplossingen ook gebruiken. Dat is wat werkt en dat is waar de markt om vraagt.

Ik zie ernaar uit om hierover tijdens ISE met onze klanten, prospects en partners in gesprek te gaan en te ontdekken welke spannende, nieuwe ontwikkelingen we de komende jaren tegemoet kunnen zien!

MELD JE AAN VOOR EEN BEURSSAFARI
Om klanten, partners en medewerkers wegwijs te maken in de jungle aan oplossingen en diensten die momenteel verkrijgbaar zijn of ontwikkeld worden, organiseren we elke dag enkele ‘Beurssafari’s’ langs de stand van een aantal van onze partners. Deze begeleide tours duren zo’n anderhalf uur en vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Wil je in sneltreinvaart alles te weten komen over moderne oplossingen voor audiovisuele, videoconferencing- en samenwerkings oplossingen? Meld je dan vandaag nog aan voor een van onze Beurssafari’s tijdens ISE!

Door: Martijn Blokland, Managing Director and Executive Vice President bij Kinly

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!