Witold Kepinski - 07 februari 2018

SAP Cloud Accelerator programma ondersteunt partners

Om haar partners te helpen in hun cloud business heeft SAP het wereldwijde Cloud Accelerator-initiatief gelanceerd. SAP helpt deelnemende partners bij het ontwikkelen en implementeren van een digitaal marketingplan. Ze ontvangen ook  marketing development fondsen voor bedrijfsontwikkeling en deskundige begeleiding. Het doel is om een nieuwe pipeline te bouwen, nieuwe klanten aan te trekken en het volledige potentieel van de snelgroeiende cloud-activiteiten te ontsluiten. Dit meldt Karl Fahrbach, manager Global Channels bij SAP. Hij meldt:

Meer dan ooit zullen bedrijven overstappen en bedrijven die niet het risico lopen om achterop te raken. Dit betekent dat cloud-groei een nummer één prioriteit zal zijn voor SAP en onze partners in 2018 en daarna.

Wanneer onze partnerorganisaties in de cloud winnen, doen onze klanten dat ook. Dit is precies waarom SAP investeert in haar channelpartners die over het algemeen sneller, sneller en beter gepositioneerd zijn om MKB-bedrijven het beste te bedienen.

We hebben het genoegen "Cloud Accelerator" aan te kondigen, een wereldwijd initiatief om de cloudactiviteiten van onze partners uit te breiden. Deelnemers van het initiatief zullen ondersteuning krijgen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een digitaal marketingplan, de allocatie en resultaatgerichte uitgaven van bedrijfsontwikkelingsfondsen, de deskundige begeleiding en actieve deelname van een partner marketing adviseur, en meer.

Gedurende het jaar zullen de medegefinancierde marketingplannen van SAP-partners worden ingezet om pijplijnen te bouwen, nieuwe klanten te werven en het potentieel van een snelgroeiende cloud-onderneming uit te breiden.

Elk bedrijf met een sterke toewijding om te investeren in de cloud, gedemonstreerd door middel van een bedrijfsplan dat een jaarlijks doel schetst om hun MKB-cloudactiviteiten met ten minste 50 procent te laten groeien, kan zich kwalificeren voor het programma. Verdere selectiecriteria zijn hier te vinden.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!