Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
07-02-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data Maverick AV en UC innovaties op ISE 2018 in beeld

Tech Data’s specialistische afdeling Maverick heeft een grote stand op de Integrated Systems Europe (ISE) 2018 beurs in Amsterdam RAI. Dit jaar staat ISE in het teken van Connected Meetings waarbij Maverick verschillende AV en UC oplossingen van onder andere Microsoft Surface Hub, Google Jamboard, Cisco Spark en Dell laat zien. Dutch IT-channel was erbij en sprak over de innovaties met Roel Mendel, Business unit Manager bij Tech Data Maverick.

Maverick nodigt alle lezers van Dutch IT- channel uit om gratis de ISE en hun gezellige Tiki stand te bezoeken. Maverick is specialist in de distributie van AV en UC hardware, software en services.

Roel Mendel heet alle ICT-resellers welkom op de ISE 2018 stand: “In de nieuwe wereld van AV draait het om nieuwe technologieën, samenwerking, integratie en interactiviteit. Hierdoor ervaren wij dat het steeds belangrijker is om kennis van zowel AV als IT in huis te hebben. De ISE is voor ons de perfecte plek om te tonen wat we allemaal in huis hebben. Dit jaar staat in het teken van Connected Meetings en nodigen wij u graag uit op onze stand voor een demonstratie van de verschillende platformen en oplossingen van o.a. Microsoft, Google en Cisco. Een bezoek aan dit event en uiteraard speciaal aan onze stand is dan ook zeer de moeite waard. Tot ziens op de ISE waar ik of één van mijn collega’s jullie graag een rondleiding geven“.

Tech Data Maverick AV Solutions standnummer: Hal 5, S30  (5-S30)

Inschrijven voor de ISE doe je HIER

Tech-Data-Maverick-Tiki.jpg

Terug naar video overzicht