BNS Data Logistics biedt slimme dbell deurbel binnen Smart Home & Office product aanbod

08-02-2018 | door: Redactie

BNS Data Logistics biedt slimme dbell deurbel binnen Smart Home & Office product aanbod

Met een landelijk aantal inbraakclaims van 63.922 in Nederland vorig jaar, is beveiliging van de woning en het kleine kantoor van groot belang. Voor wie zijn huis of kantoor wil beveiligen is het zinvol naar slimme technologie en producten te kijken. Zo kan door middel van een slimme deurbel, de inbraakkans aanzienlijk worden verkleind en biedt het pand een bewoonbare indruk.  Met behulp van de dbell en haar slimme technologie beheren gebruikers hun voordeur ongeacht locatie of planning van de dag.

BNS voegt met ingang van 1 februari het gehele assortiment van dbell deurbel toe aan het assortiment Smart Home & Office producten. Met deze slimme deurbel wordt het mogelijk om vanaf smartphone, tablet en PC de deurbel te beantwoorden. Het is zelfs mogelijk push notificaties te ontvangen bij beweging voor de camera. De dbell is draadloos te verbinden, eenvoudig te installeren en biedt 24/7 live video opnames die zowel via de cloud als lokaal zijn te bekijken. De dbell HD Live maakt gebruik van een adapter (inbegrepen) of de stroomkabels waarmee de (oude) deurbel is aangesloten. Daarnaast kan dbell zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Voor het gebruik van deze slimme deurbel is geen abonnement nodig.

De dbell is bijzonder geschikt voor  woningen, kleine winkels of kantoren. Met de dbell zorgen gebruikers ervoor geen bezoeker te missen. Dit biedt grote voordelen op het gebied van veiligheid en continuïteit in kleine bedrijven.

De dbell is verkrijgbaar in de kleur zilver en zwart. De deurcamera wordt compleet geleverd, met o.a. een deurgong, regenkap en hoekwig. De dbell is verkrijgbaar bij BNS in Nederland. Op donderdag 15 februari is de dbell te zien en te testen tijdens de BNS Smart Home & Office workshop. Meer informatie en inschrijven: https://www.bns.nl/donderdag-15-februari-2018-smart-home-office-workshop/

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Smart, Security
Security