Redactie - 07 februari 2018

A new perspective on Cloud Security

Speciaal voor IT Risk Managers, Cloud Architecten en Security Officers organiseert ION-IP op donderdag 15 maart een round table sessie waarin wij graag met u discussiëren over een nieuw perspectief op Cloud Security. 

Het thema Cloud Security roept vaak veel vragen op. Wie is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de Cloud Security en waarom is er bij veel bedrijven nog angst om naar de Cloud te gaan?

Stellingen waar wij over willen discussiëren:

Is de security van de Cloud anno 2018 al te vertrouwen?
Door de hoeveelheid mogelijkheden in de Cloud is men vooral bezig met functionaliteit in plaats van veiligheid;
Security van de Cloud is de verantwoordelijkheid van de Cloudprovider en daarmee verandert ook de functie van de IT Manager;
Ik ga niet naar de Cloud want ik wil mijn eigen voordeur op kunnen slot draaien en exact weten op welke fysieke locatie mijn data staat.

Waar
De round table sessie vindt plaats in de inspirerende omgeving van het state-of-the-art datacenter van Equinix op het Science Park in Amsterdam. Uiteraard krijgt u de gelegenheid om zelf het nieuwste datacentrum van Equinix, AM4, te bekijken en kunt u van specialisten horen hoe zij zon complexe omgeving beheersbaar maken. 

Wanneer
Donderdag 15 maart 2018 van 09:30 tot 12:30 uur.

Lijkt u dit interessant? En wilt u hierover meepraten? Kijk dan op de website voor meer informatie. U kunt zich daar inschrijven. https://www.ionip.com/new-perspectives/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!