Computicate Professional Services Automation landt in Australische markt

08-02-2018 | door: Witold Kepinski

Computicate Professional Services Automation landt in Australische markt

Computicate PSA, een ‘Professional Services Automation’ platform voor IT dienstverleners, heeft haar toetreding tot de Australische markt bekend gemaakt. Dit meldt Martijn van der Schaaf (foto), CEO van Computicate PSA.

Computicate PSA (Professional Services Automation) is een SaaS PSA platform gebruikt door IT dienstverleners wereldwijd. Na een succesvolle uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk en Noord Amerika neemt Computicate de volgende stap om aan de aanhoudende vraag naar haar krachtige en eenvoudig te gebruiken PSA tool te voldoen. Computicate is daarom een distributieovereenkomst aangegaan met Bleuchip Infotech, een van de leidende distributeurs in Australië. Dit partnership geeft IT dienstverleners in Australië toegang tot een innovatief platform dat ze helpt om hun bedrijfsvoering te automatiseren en stroomlijnen, zonder de complexiteit en kosten die gemoeid zijn met het implementeren van traditionele oplossingen.

Computicate PSA uit Rotterdam is in 2016 gelanceerd door oud IT-dienstverleners met 15 jaar ervaring als Manage Service Provider. Computicate wordt gebruikt door IT dienstverleners in Europa, Noord Amerika en Zuid Afrika. Australië is de volgende groeimarkt. 
“De Computicate PSA oplossing is een van de beste op de markt en we zijn verheugd dat we deze oplossing naar de Australische markt brengen” zegt Johnson Hsiung, Managing Director van Bluechip Infotech. “Onze MSP partners zoeken continu naar oplossingen die hen helpen in de dagelijkse operatie maar die ze ook helpt om op de lange termijn winstgevender en efficiënter te worden. Computicate laat zien dat ze hieraan kunnen voldoen en we kijken uit naar deze samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter