Redactie - 08 februari 2018

NEC ontwikkelt zijn LED-aanbod met acquisitie

NEC Display Solutions kondigt tijdens de ISE 2018 beurs in Amsterdam RAI de overname aan van S [quadrat], leverancier van LED-oplossingen, omdat het bedrijf zijn display-technologieportfolio wil uitbreiden met complete LED-systemen voor indoor (fine pitch) en outdoor-oplossingen, ontworpen en ontwikkeld in Duitsland.

Met de nieuwe acquisitie kan NEC haar LED-oplossingen integreren en verder ontwikkelen en haar professionele diensten en aanvullende ondersteuningsmogelijkheden blijven ontwikkelen. Door een totaalpakket aan fullserviceaanbiedingen te bieden, samen met zijn premium display-technologie, biedt NEC end-to-end visualisatieservices aan zijn klanten.

In de afgelopen drie jaar heeft NEC de S [quadrat] -productportfolio gepromoot voor alle belangrijke markten. S [quadrat] heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd op het gebied van ultramoderne LED-displaysystemen die een hoge mate van bedrijfsveiligheid combineren met baanbrekende functies die voor een toekomstbestendige investering zorgen. Deze worden gecombineerd met hoogwaardige componenten gecombineerd met een innovatief ontwerp, allemaal ontworpen in Duitsland.

Klanten kunnen nu profiteren van een langdurige LED-expertise die resulteert in een verbeterd serviceaanbod zoals visualisatie als een service met een holistische projectverkoopondersteuning, met name voor complexe installaties, waaronder ontwerp, planning, consultancy, installatie en after-salesondersteuning voor langdurige werking en investeringszekerheid, zo beweert NEC.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!