Redactie - 08 februari 2018

Webhelp CEO Gert-Jan Morsink overleden

Op maandag 5 februari is Webhelp CEO Gert-Jan Morsink op 55-jarige leeftijd volkomen onverwacht overleden. Dit meldt Webhelp op zijn site.

Ronald van Schijndel van Webhelp meldt:

Tot ons groot verdriet is afgelopen maandag 5 februari onze vriend, collega en CEO Gert-Jan Morsink op 55-jarige leeftijd volkomen onverwacht overleden.

Optimisme, “the sky is blue”, recht door zee, relativeringsvermogen, opportunisme, jongensachtig, bevlogen, netwerker pur sang, no-nonsense, humor, Twentse “Noaberschap” zijn de eigenschappen van Gert-Jan die hem een uniek persoon maakte en voor ons zo waardevol om met hem te mogen samenwerken.

Gert-Jan werd op 9 november 1962 geboren in Enschede en groeide samen met zijn zus en ouders op. Al snel verhuisde het gezin naar Geldrop en vervolgens enkele jaren later naar Goor, waar Gert-Jan ook later in zijn leven steeds weer terugkeerde. Gert-Jan behaalde zijn master in Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen met internationale marketing en bedrijfsontwikkeling als specialisatie.

Wij willen nog helemaal niet terugkijken op de carrière van Gert-Jan. Maar nu dat ineens onvermijdelijk is, blijkt hoe gevarieerd zijn loopbaan is geweest. Gert-Jan heeft meer dan 20 jaar gewerkt in General Management functies bij verschillende bedrijven, zoals Wavin, Constar (Crown Cork & Seal Company), Mainetti-Pendy (Ferguson PLC), Asito Facility Services, Reggeborgh Investments, PCH Dienstengroep (Volker Wessels) en Sandd. Daarnaast heeft Gert-Jan verschillende commissariaten en adviseurschappen in verscheidene sector- en handelsorganisaties vervuld. Ook is Gert-Jan betrokken geweest bij meerdere goede doelen, waarbij zijn support voor Kika en Join for Energy hem dicht aan het hart lagen.

De drijfveer van Gert-Jan was groei en ook bij Webhelp heeft zijn overtuiging hierin gewerkt. Sinds zijn start in 2012 als CEO, heeft hij door de samenwerking met de Webhelp Group te zoeken ons bedrijf twee keer zo groot gemaakt. Sinds 2014 was Gert-Jan lid van de Raad van Bestuur van de Webhelp Group, waar hij ook een grote bijdrage heeft geleverd aan de internationale groei en expansie.

Gert-Jan laat zijn vrouw, zijn drie kinderen en zijn vader achter.

De familie heeft een mailadres geopend waar de blijken van medeleven, anekdotes, mooie verhalen en herinneringen aan Gert-Jan naartoe gestuurd kunnen worden, boerhuys@gmail.com.

Wij wensen zijn familie en naaste geliefden, ontzettend veel sterkte en kracht. Wij zijn een heel bijzonder mens kwijtgeraakt, die voortleeft in waardevolle herinneringen.

Namens de directie,

Ronald van Schijndel

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!