Redactie - 09 februari 2018

Betty Blocks bereidt zich voor op een nog grotere groei in 2018

Het Nederlandse no-code applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks maakt  bekend dat het een 210 procent groei heeft gerealiseerd over 2017. Dit succes is vooral te danken aan de wereldwijde transitie van low-code naar no-code en de internationale groei van het bedrijf. Het Nederlandse bedrijf heeft onlangs kantoren geopend in de US, UK, Duitsland en Japan.

“Gezien de exploderende no-code markt en de grote, wereldwijde vraag is het logisch dat wij ons internationaal snel uitbreiden. Wij geloven dat de beweging van low-code naar no-code geleid wordt door mensen die naar échte oplossingen zoeken met een grote impact voor hun bedrijf.” aldus CEO Chris Obdam (foto).

Analisten - o.a. Gartner - benadrukken dat Betty Blocks’ visie en ‘builder happiness’ belangrijke drijfveren zijn die klanten als KPMG, Gemeente Amsterdam, Cloudcover en Clifford Chance hebben overtuigd om voor Betty Blocks te kiezen.

Vanwege de groeiende vraag naar no-code applicatie-ontwikkeling heeft Betty Blocks een groot aantal nieuwe samenwerkingsverbanden afgesloten, waaronder de recente samenwerking in Japan. Deze partners zorgen ervoor dat Betty Blocks hun klanten wereldwijd van dienst kan zijn  omdat zij het product, de visie en mensgerichtheid van het bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.

De hoogtepunten van 2017:

210% groei in jaarlijks terugkerende omzet

Betty Blocks is opgenomen in Gartner's Magic Quadrant 2017 for Enterprise HPaPaaS

Vier nieuwe regio’s toegevoegd aan het portfolio

Meer dan 120 updates aan het award winning platform

Als eerste no-code platform de ISO 27001-certificering behaald

De verwachtingen voor 2018

Betty Blocks bereidt zich voor op een nog grotere groei in 2018. Wereldwijd wil de organisatie snel groeien door een groot aantal mensen aan te nemen. Daarnaast wil het bedrijf het partnernetwerk nog verder uitbreiden en wordt het platform continu verder geoptimaliseerd. Het moment is zeker daar; Forrester voorspelt dat de verkoop van no-code applicatie-ontwikkelplatformen met 68% zal stijgen om binnen twee jaar tot een markt van 15 miljard dollar te groeien.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!