Redactie - 11 februari 2018

Rubicon wint aanbesteding Partnerschap ontwikkel- en designcapaciteit voor SBB

Het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) met als doel om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. SBB is onder andere verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven. Voor de uitvoering van haar meerjarig programma ‘Modernisering dienstverlening’ en de realisatie van het nieuwe mbo Portal schreef SBB een Europese aanbesteding uit. Met haar kennis van Microsoft Cloud technologie (Azure) en de Agile ontwikkelmethodiek, schreef Rubicon in op de aanbesteding. Met positief resultaat; als één van de 3 partijen een raamovereenkomst met een looptijd van 2 jaar met optie tot tweemaal een verlenging van een periode van 1 jaar.

Rubicon heeft binnen de educatiesector en met SBB al langer een succesvolle samenwerking op het gebied van digitalisering en is zeer verheugd dat deze samenwerking in Microsoft Cloud zich gaat voortzetten. Arno Borger, CEO Rubicon: "Wij hechten veel waarde aan de relatie met SBB en het mogen leveren van de juiste expertise voor de genoemde projecten. Wij hebben veel energie gestopt in de beantwoording van de aanbesteding van SBB. Met het winnen van deze aanbesteding is SBB gegarandeerd voorzien van een hoogwaardige en betrouwbare digitaliseringspartner. De uitdagende doelstellingen waarvoor SBB staat, gaan we in gezamenlijkheid vormgeven. Door het partnership dat SBB zoekt, wordt de samenwerking tussen SBB en Rubicon nog intensiever".

SBB wil haar toekomstige informatievoorziening in de Cloud gaan inrichten op basis van een servicegerichte systeemarchitectuur, die modulair is opgebouwd en bestaat uit standaard Microsoft componenten. Schaalbare ICT-voorzieningen op basis van volwassen en bewezen technologie en producten. Rubicon is trots op het partnership en kijkt ernaar uit samen met SBB te werken aan innovatieve cloudoplossingen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!