Endpoint security specialist Vipre is overgenomen door J2 Global

13-02-2018 | door: Witold Kepinski

Endpoint security specialist Vipre is overgenomen door J2 Global

Endpoint-beveiligingstechnologie-leverancier Vipre is overgenomen door het Amerikaanse J2 Global, een zakelijke cloudserviceprovider en digitaal mediabedrijf uit Los Angeles. Financiële voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Door Vipre te combineren met J2 Global kunnen partners klanten, met name in het MKB, beter bedienen en voorzien van geavanceerde beveiligingshulpmiddelen die gelijke tred kunnen houden met het steeds groter wordende aantal potentiële beveiligingsbedreigingen en steeds kwaadaardiger cybercriminaliteit.

De twee bedrijven zullen hun channelpartners en eindklanten helpen hun beveiligingsprofielen te versterken en verder te ontwikkelen door J2's cloudinfrastructuur en wereldwijde resources te combineren met Vipre's beveiligingstechnologie, volgens Vipre dat zijn kantoor in Florida heeft. Bovendien biedt de overname klanten en resellers toegang tot cloudgebaseerde aanbiedingen van J2 Global, zoals FuseMail, een product dat spam- en virusfiltering, e-mailarchivering en e-mailversleuteling biedt. FuseMail is een dochteronderneming van J2 Global.

Jamie Box, vice-president van de wereldwijde verkoop voor Vipre, blijft de kanaalstrategie van het bedrijf leiden als channelbaas.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security