ICT dienstverlener @Valley sluit zich aan bij Solimas Groep

13-02-2018 | door: Redactie

ICT dienstverlener @Valley sluit zich aan bij Solimas Groep

De directie van @Valley heeft besloten een strategische samenwerking met de Solimas Groep aan te gaan. Hiermee wil @Valley versnelling brengen in het realiseren van haar ambitie om een landelijk opererende managed ICT services provider te worden met lokale aanwezigheid. @Valley blijft autonoom opereren onder directie van Ton van der Tuijn en Robbert Voogdgeert.

Ton van der Tuijn, Algemeen Directeur van @Valley: “We zien op dit moment een enorme consolidatie in de Nederlandse ICT markt. Door samen te werken binnen de Solimas Groep kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter bedienen door expertise te delen en slimmer met resources om te gaan. Daarnaast kunnen we onze medewerkers hierdoor nieuwe uitdagingen bieden.”

Robbert Voogdgeert, Commercieel Directeur van @Valley: “Het is onze ambitie een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie, goede naamsbekendheid en een werkgever te zijn waarvoor je graag wil (komen) werken. Om deze ambitie waar te maken, maar ook de continuïteit van de onderneming te waarborgen, hebben wij besloten om ons aan te sluiten bij de Solimas groep. Door onze krachten te bundelen is het veel makkelijker om gerichte stappen te zetten op gebied van marketing, sales en recruitment. Samen bereik je immers veel meer!”

Maarten van Montfoort, Algemeen Directeur Solimas Groep: “De Solimas Groep bestaat op dit moment uit @Valley en het Amsterdamse ICT-bedrijf Netdata. Op korte termijn verwachten we verdere uitbreidingen aan te kunnen kondigen. De partijen zullen weliswaar overlap in dienstverlening hebben, maar worden juist uitgezocht op complementariteit en geografie. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het team van @Valley!”

Terug naar nieuws overzicht