Arcadis kiest voor Oracle Cloud

12-02-2018 | door: Redactie

Arcadis kiest voor Oracle Cloud

Oracle maakt bekend dat Arcadis, een ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving, kiest voor Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Analytics Cloud. Arcadis wil hiermee hoogwaardige en duurzame oplossingen aan klanten bieden. Door te profiteren van de uitgebreide functionaliteit en continue innovatie van de Oracle Cloud-oplossingen is Arcadis in staat om zijn bedrijfsprocessen te optimaliseren en zijn business intelligence-systemen uit te breiden. Zo kan het bedrijf mensen en middelen meer in dienst stellen van de behoeften van klanten.

“Bij Arcadis staan de mensen centraal. Wij willen dat onze 27.000 medewerkers op een systematische manier met klanten werken, waar ook ter wereld. Dat is alleen mogelijk wanneer we beschikken over een uniforme en eenvoudig te beheren basis voor de gehele organisatie”, zegt Gerard Spans, CIO van Arcadis. “De suite van Oracle Cloud-diensten biedt ons inzicht in onze data en bedrijfsprestaties, die nodig is om kritische bedrijfsprocessen te integreren en optimaliseren.”

Om te voldoen aan de eisen die organisaties en bedrijven op dit moment stellen en met het oog op het steeds veranderende concurrentielandschap, zocht Arcadis naar een oplossing voor het stroomlijnen van zijn wereldwijde front- en backoffice processen. Oracle ERP Cloud helpt Arcadis de complexiteit van bedrijfsprocessen terug te dringen door te migreren naar een complete, moderne en veilige oplossing. Arcadis maakt al gebruik van Oracle HCM Cloud en Oracle Sales & Marketing Cloud.

“In de zakelijke omgeving van vandaag is het voor organisaties als Arcadis een prioriteit om hun maatwerkapplicaties – die niet langer inspelen op de eisen van dit moment – te migreren naar moderne cloudapplicaties”, zegt Peter Fleischmann, senior sales director ERP/EPM Benelux van Oracle. “Door over te stappen op een geïntegreerde suite van cloudapplicaties en -diensten is Arcadis in staat om klanten een consistente service te bieden, gebruikers te voorzien van de juiste middelen en de waarde van data te benutten binnen de gehele organisatie, waardoor inzicht en actie mogelijk zijn.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, deal, Deals
Cloud