McLaren start partnerschap met Dell Technologies

McLaren start partnerschap met Dell Technologies

McLaren start partnerschap met Dell Technologies

McLaren start partnerschap met Dell Technologies

12-02-2018 | door: Redactie

McLaren start partnerschap met Dell Technologies

McLaren start een partnerschap met Dell Technologies, dat uit zeven wereldwijde merken bestaat - Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream en VMware. Dell Technologies zal zijn technologische expertise beschikbaar stellen aan alle McLaren Technology Group-bedrijven, waaronder McLaren Racing en McLaren Applied Technologies. Ook profitereert McLaren's esports-programma, 'een gaming platform.

De McLaren Technology Group heeft zojuist het eerste deel van haar IT-transformatieproces afgerond naar een hybride cloud-functionaliteit. Dit omvat een moderne, flexibele, geautomatiseerde, performante en zeer beschikbare set datacenterdiensten, met behulp van Dell EMC-software voor computing, opslag en infrastructuurbeheer.

Platform

Het partnerschap zal het uitgebreide platform van oplossingen van Dell Technologies integreren in McLaren's dagelijkse activiteiten, inclusief ondersteuning voor ontwerp en fabricage, baanapparatuur, telemetrie, veiligheidskritieke ecosystemen, opslag, esports en simulatie, betrokkenheid van fans en gasten ervaring.

Cloud

McLaren en Dell Technologies zijn van plan om samen te werken aan toekomstige projecten op het gebied van beveiliging, cloud, digitale en werkplektransformatie technologieën, met ruimte voor technische innovatie, niet alleen binnen de twee organisaties, maar ook in de bredere sector.

Datacenter

Jeremy Burton, Chief Marketing Officer van Dell Technologies: "De relatie van Dell Technologies met McLaren bouwt voort op een gedeeld erfgoed van innovatie, uitmuntende techniek en hoge prestaties. In de afgelopen jaren heeft de rijke geschiedenis van McLaren in de autosport gezorgd voor een meer diverse en ambitieuze organisatie waar we graag mee samenwerken. Ons partnerschap is expansief, waardoor we onze Dell Technologies-portfolio van consumentengaming en esports tot de rand van het bedrijf, datacenter en cloud kunnen presenteren. We kijken er naar uit om een ??transformerende rol te spelen binnen elk facet van de McLaren Group, zowel op het circuit als in het McLaren Technology Center. Het is de eerste keer dat we als Dell Technologies samenwerken in een wereldwijde commerciële overeenkomst van deze aard en we kijken uit naar een samenwerking op lange termijn."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter