Witold Kepinski - 17 februari 2018

Ruud Geensen wordt Sales Director HCM Oracle Benelux

Ruud Geensen wordt Sales Director HCM bij Oracle Benelux. Dit meldt hij op LinkedIn. Geensen werkte eerderder in diverse functies bij marktonderzoeksbureau Gartner.

Ruud Geensen stond sinds 2017 aan het hoofd van Gartner Nederland. Hij was voorheen verantwoordelijk voor de sectoren Overheid, Energie en Utilities. Voor Gartner werkte hij bij Ultimum, HP en Xerox.

Oracle zet sterk in met zijn Oracle HCM Cloud. Deze HCM cloud dienst voorziet organisaties van moderne HR-technologieën die samenwerking mogelijk maken, talentmanagement optimaliseren, compleet inzicht bieden in het personeelsbestand, bedrijfsefficiëntie verhogen, en het voor iedereen eenvoudiger maken om vanaf welk apparaat dan ook verbinding te maken. 80 procent van de verbeteringen in versie 13 van Oracle HCM Cloud zijn klantgericht zo meldde Oracle eerder tijdens Oracle OpenWorld 2017 in San Francisco.

Versie 13 is een verbetering van Oracle’s complete, end-to-end-oplossing voor alle HCM-processen, met de introductie van uitgebreide personalisatie van gebruikerservaring en branding en de toevoeging van extra Tier 1-lokaliseringsondersteuning. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor bedrijven met zeer flexibele werkroosters, zoals in de retail en de gezondheidszorg.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!