Holland Paviljoen op MWC 2018 bruist van de activiteiten

12-02-2018 | door: Redactie

Holland Paviljoen op MWC 2018 bruist van de activiteiten

Op maandag 26 februari start werelds grootste en meest opwindende bijeenkomst voor de mobiele industrie: het Mobile World Congress 2018! In dit bericht richten we onze aandacht op de unieke evenementen en onmisbare momenten die Enterprise Summit, een exclusief partner van Dutch IT-channel, voor Nederlandse bezoekers in petto heeft op het Holland Paviljoen (hal 6, stand M8).

Het Holland Pavilion fungeert voor Nederlandse MWC bezoekers als een thuisbasis, een lanceerplatform en een zakelijke relatie voor alle Nederlandse bezoekers op MWC18. Het zal een groot aantal gevestigde en opkomende (fin) tech-bedrijven hosten, een fantastische mix van publieke en private partners en een exclusief netwerkevent.

Hieronder staat een overzicht van de spannende week die Enterprise Summit heeft gepland op MWC18:

NBSO borrel

Enterprise Summit organiseert op zondag 25 februari aan de vooravond van het Mobile World Congress-week de NBSO Barcelona borrel. Enterprise Summit nodigt alle leden van de Nederlandse delegatie van harte uit voor een exclusief netwerkevenement met drankjes op een fantastische locatie.

Wanneer : 25 februari - 18.00 uur tot 21.00 uur
Waar:  Spaces 22 - Carrer de Pallars, 193, Barcelona

De NBSO-avond wordt geopend door de Nederlandse ambassadeur in Spanje, Matthijs van Bonzel. De avond zet de juiste toon voor de Holland Pavilion-missie en is een onmisbaar evenement voor Nederlandse Executives.

Registreer hier voor dit event hier.

Exclusief: internationale delegaties in het Holland Pavilion

Het Holland Paviljoen zal dienen als een internationaal platform voor een gevarieerde mix van publieke en private delegaties van over de hele wereld.

Er komen onder andere afgevaardigden uit Argentinië, Canada, Turkije en de Amerikaanse staat Washington. Deze delegaties zullen een eclectische mix van overheidsfunctionarissen, leiders in de publieke en private sector, ondernemingen, privébedrijven en voorgeselecteerde startups omvatten.

De alom bekende en gerespecteerde Jackie Heere, Director Strategy & International Affairs  bij Enterprise Summit, zal deze delegaties introduceren en hosten, waarbij de nadruk ligt op zakelijke matching, kennisuitwisseling en wereldwijde netwerken. Allemaal exclusief voor het Holland Paviljoen!

Seminars en opstartplaatsen in het Holland Pavilion

Voor de week van MWC18 organiseert het Holland Pavilion verschillende seminars, die worden georganiseerd door Industry Thought Leaders en gericht zijn op een verscheidenheid aan kritieke uitdagingen en het nieuwste denken over een verscheidenheid aan spannende onderwerpen. Van IoT tot Blockchain, M2M en meer zullen de seminars en hun sprekers kritische bedrijfskennis en cutting edge thought leadership dienen.

Er zijn verschillende seminars, elk 1 uur lang.

Pitches

Voorgeselecteerde Starters International Business zullen voor u en andere leidinggevenden pitchen op hun visie, business en producten / diensten.

Er zijn in totaal 10 startups die zich presenteren op dinsdag 26 en woensdag 27 maart. Het formaat voor elke toonhoogte is: 5 min. Pitch met 3 minuten toegewezen aan Q & A . Bekijk het volledige schema op: nlmwc.com/#schedule

Inspiratietour door Vincent Everts - Powered by CM.com

Trendwatcher en CM.com 's nieuwe Innovation Ambassador Vincent Everts neemt bezoekers mee op een begeleide inspiratietour door de locatie van het Mobile World Congress. Volg de MWC Inspiration Tour en bekijk de 10 belangrijkste hoogtepunten van MWC in slechts anderhalf uur.

De tour start op de partner stand van CM.com - Stand 8.1E41

Voor de rondleiding geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Inschrijven voor de rondleidingen kan hier.

Drink Night’s

Neem een beetje tijd voor uzelf en ontspan, chat en deel uw ervaringen met collega-executives tijdens de Drinks Night's op het Holland Pavilion op maandag 26 tot en met woensdag 28 februari, van 17:00 tot 18:30 uur . Laat je voeten rusten, toost een geweldige dag en ontdek nieuwe mensen en netwerkmogelijkheden in een ontspannen omgeving.

We kijken allemaal uit naar een geweldige MWC18, waarin we het Nederlandse succes van MWC17 nemen en onze reputatie als een natie van innovatie en wereldklasse bedrijven op het Mobile World Congress 2018 versterken!

ESSENTIËLE INFO

Bezoek het Holland Paviljoen in hal 6, stand M8 om kennis te maken met onze fantastische partners: ABN AMRO , BroadForward , HSD , Join , KrypC , Living Lab, Gemeente Den Haag , NBSO Barcelona , PortingXS , Q-Loud , Den Haag Business Agency , The Hague Tech , Travis enWe.Stream en / of een van onze 10 S tarters International Businesses .

Belangrijk : om ervoor te zorgen dat u geen updates mist. evenementen of last minute wijzigingen volg het laatste nieuws op nlmwc.com  en op Twitter@nl_mwc.

Heeft nu nog vragen, mail ons op events@enterprisesummit.nl

PS . Vergeet niet het evenement van de Nederlandse mobiele community op maandagavond 26 februari. Het is het best bewaarde geheim van MWC. Koop hier je tickets.

 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility