Lantech is Aerohive Networks Technical Talent en Partner of the Year

13-02-2018 | door: Redactie

Lantech is Aerohive Networks Technical Talent en Partner of the Year

Aerohive Networks wederom geslaagde Xperience Days. Tijdens de partnerdag op de donderdag kwamen de releases van 2018 aan bod, de Wi-Fi verwachtingen voor het komend jaar en werden er natuurlijk weer awards uitgereikt. Dit jaar viel Lantech wederom in twee categorieën in de prijzen.

De Xperience Days worden jaarlijks door Aerohive georganiseerd, één dag voor eindklanten en prospects en één dag voor partners. Tijdens de partnerdag geeft Aerohive een update van wat er het komend jaar te wachten staat. Voor 2018 staan er interessante ontwikkelingen op de agenda.

802.11ax wordt gezien als de aanstaande en nieuwste IEEE standaard. De komst van deze nieuwe standaard brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op onder andere het gebied van prestaties en high density. Met deze nieuwe standaard brengt Aerohive dit jaar drie nieuwe access points op de markt. Deze nieuwe access points zijn ontworpen voor omgevingen waar een hoge performance noodzakelijk is gecombineerd met de laatste standaard. De AP’s worden halverwege 2018 verwacht.

Nieuwe lay-outs

Ook werden tijdens de Xperience Day de nieuwe lay-outs van de HiveManager en de website geïntroduceerd. Bestaande klanten van Aerohive zullen veranderingen gaan zien in de HiveManager. Er zullen een paar lay-out veranderingen gaan plaatsvinden. Ook de website en het logo van Aerohive zijn inmiddels anders. Bekijk de nieuwe website van Aerohive hier.

Awards

Traditiegetrouw wordt de Xperience day voor partners afgesloten met het awards diner. Lantech viel in de prijzen in de categorieën Technical Talent en Partner of the Year.

Elite partner

Aerohive Networks en Lantech kennen een lange historie: sinds 2007 is Lantech al partner. Alle partners in de Benelux worden jaarlijks beoordeeld op prestaties en technische kennis. Lanteh is sinds enige jaren Elite partner, de hoogste partnerstatus in de Benelux. Aerohive en Lantech werken al jaren nauw samen en ondersteunen een grote diversiteit aan Nederlandse organisaties bij het realiseren van toegevoegde waarde met hun draadloze netwerk omgeving.

Terug naar nieuws overzicht