Dimension Data neemt Cisco Umbrella op in zijn cybersecurity aanbod

13-02-2018 | door: Redactie

Dimension Data neemt Cisco Umbrella op in zijn cybersecurity aanbod

Dimension Data, technology integrator en managed services provider, breidt zijn beveiliging tegen ransomware, phishingaanvallen, botnetwerken en alle soorten schadelijke software uit met Cisco Umbrella, een Secure Internet Gateway (SIG) in de cloud.

De beslissing om Cisco Umbrella te implementeren, volgt op de directe ervaringen die het bedrijf heeft met het beveiligen van zijn eigen 28.000 werknemers. Ook komt dit tegemoet aan de klantvraag om een steeds mobieler personeelsbestand te kunnen ondersteunen.

Cisco Umbrella is een cloudsecurityplatform dat eerstelijnsbeveiliging biedt tegen internetbedreigingen. “In een wereld waarin het aantal bedreigingen toeneemt, is het essentieel om krachtige securitytools te hebben, die effectieve ondersteuning bieden voor mobiliteit en de cloud. Met Cisco Umbrella zijn we in staat om bedreigingen proactief tegen te houden nog voordat ze actief worden, en op elk mobiel apparaat. En dat met een veilige oplossing die eenvoudig te integreren is met de bestaande infrastructuur”, zegt Chris Panzeca, Senior Director, Global Strategic Partner Sales bij Cisco.

“Een mens gebruikt tegenwoordig gemiddeld vier apparaten per dag. De voorspelling is dat dit gaat toenemen naar vijf in de komende vier jaar”, zegt Darren O’Loughlin, Dimension Data’s Group Chief Security Officer. “Naarmate meer organisaties willen profiteren van de voordelen van een mobiel personeelsbestand dat de cloud optimaal gebruikt, is er ook meer behoefte aan het implementeren van passende maatregelen om gebruikers, data, infrastructuren en applicaties te beveiligen – waar ze ook verbinding maken met het internet en al zijn ze niet op het VPN. Dat is waarom we Cisco® Umbrella hebben geadopteerd in onze cybersecuritystrategie.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security