Intermax neemt strategisch belang in Bizway

14-02-2018 | door: Redactie

Intermax neemt strategisch belang in Bizway

De Intermax Group neemt een strategisch belang van 50 procent in Bizway, specialist in hosting en systeembeheer. Zo wil de groep de forse groei van Intermax Cloudsourcing verwerken en Bizway helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Einddoel is zowel de klanten van Intermax als Bizway optimaal te blijven bedienen, met behoud van de hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht die zij van beide bedrijven kennen.

Mede dankzij een verregaande automatisering van de dienstverlening heeft Bizway zijn sporen de afgelopen jaren ruimschoots verdiend. Doorgroeien is de volgende stap. Met deze samenwerking wil Intermax het bedrijf daarbij helpen. Niet alleen wat betreft dienstverlening, maar ook qua kernwaarden en cultuur sluiten Intermax en Bizway naadloos op elkaar aan. Beide bedrijven krijgen veel lof van zowel klanten als medewerkers en zijn financieel gezond.

“Samenwerken is een must in deze markt,” vertelt Bart Lageweg, eigenaar van Bizway. “Als kleinere partij kun je alleen overleven met een partner waar je je prettig bij voelt. Die partner hebben we in Intermax gevonden. Bestaande Bizway-klanten gaan van de samenwerking met de Intermax Group alleen maar positieve dingen merken,” benadrukt Lageweg. “We zetten deze stap zodat we onze kennis kunnen verbreden en vergroten. Zo maken we Bizway klaar voor de toekomst.”

“Hoewel we in grootte verschillen, gaan we als gelijkwaardige partners verder,” aldus Ludo Baauw, directeur van de Intermax Group. “Bizway barst van de slimme mensen. Wij helpen hen door te groeien, zij helpen onze enorme groei vorm te geven en mogelijk te maken.” Baauw legt uit dat Bizway daarnaast ook dezelfde bedrijfscultuur en visie op werkgeverschap heeft. “We zorgen op dezelfde manier voor ons personeel en bieden in het bijzonder ook jong talent kansen binnen onze industrie,” aldus Baauw. De leiding over Bizway blijft in handen van Lageweg. Ook de vestiging in Bodegraven blijft bestaan.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter