Redactie - 18 februari 2018

SYSQA gaat verhuizen

YSQA, dat professionals in IT Quality Assurance detacheert, verhuist dit voorjaar naar de Regulierenring 10 te Bunnik. “Het moderne kantoorpand past perfect bij wie we zijn, onze ambities en wat we willen uitstralen. Bovendien is het centraal gelegen, op enkele autominuten van de A12 en op loopafstand van een NS-station.”, aldus algemeen directeur Cornell Heutink.

Heutink: “Na ruim 18 jaar is het tijd de Kabelstraat in Almere te verlaten. Daar zijn we begonnen op de 2e etage van Kabelstraat 7. We zijn in hetzelfde pand verhuisd naar de 2e verdieping van nummer 5, hadden even later ook de eerste etage nodig en nog later het hele pand. We hebben hier veel mooie dingen beleefd en laten er veel bloed, zweet en tranen achter.”

Trainingsfaciliteiten voor professionals
“Het nieuwe kantoor in Bunnik heeft alles wat we als organisatie nodig hebben om starters en young professionals op te leiden, te coachen en te begeleiden in hun ontwikkeling tot professionals die onze klanten verbazen op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Het is bijvoorbeeld voorzien van goed ingerichte, moderne trainingsfaciliteiten.

De diverse werkplekken, spreekkamers, vergaderruimtes, trainingsruimtes, de kantine en het dakterras worden zo ingericht dat iedere medewerker een fijne werkplek heeft waar hij of zij zich thuis voelt en optimaal kan werken. Speciale aandacht is er voor transparantie en lichtinval waarbij een atrium een grote rol speelt.”, besluit Heutink.

De exacte datum van de verhuizing is nog niet bekend, maar zeker is dat dit voorjaar het verhuisbericht wordt verstuurd.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!