VMware NL Partner Awards 2018 uitgereikt

14-02-2018 | door: Witold Kepinski

VMware NL Partner Awards 2018 uitgereikt

Onlangs was het zover: de uitreiking van de felbegeerde VMware NL Partner Awards! Samen met de genomineerden verzamelde de VMware partner community in Mereveld voor de bekendmaking van de winnaars van de Partner Awards 2018. Net als vorig jaar was het een mooie avond waarbij een groot deel van het VMware partnernetwerk samenkwam om successen van het afgelopen jaar te vieren. Voor VMware zijn partners onmisbaar en VMware zet hen dan ook graag in het zonnetje! Hieronder het overzicht van de winnaars per categorie met commentaar van VMware.

En de winnaars zijn…

Most promising VMware partner of the year: AnylinQ

AnylinQ heeft met focus en consistente executie gericht op vSAN een mooie set van klanten opgebouwd. Gedurende het jaar werden de klanten groter en een breder portfolio verkocht. De partnerstatus is in één jaar tijd gegroeid van Enterprise naar Premier, een topprestatie! AnylinQ investeert doelgericht in mensen met de juiste kennis en instelling. Een enthousiast team waar wij nog veel van kunnen verwachten in de toekomst!

VMware innovator of the year: Login Consultants

Login Consultants kennen wij als professional service partner van VMware die altijd bereid is om te helpen bij uitdagingen op het gebied van desktopvirtualisatie. Ze leveren consultancy- en implementatiediensten in zowel binnen als buitenland. Met de Login Online Desktop brengt Login nu ook een eigen DaaS-oplossing op te markt waarbij is gekozen voor de VDI-technologie van VMware. De afgelopen maanden zijn er veel successen geboekt en Login Consultants is een schoolvoorbeeld van hoe wij samen optrekken in de VDI-markt.

VMware partner success story of the year: PQR

Het afgelopen jaar is één groot succes geweest voor PQR! Daarom kunnen we deze award niet toekennen aan slechts één deal. De constante drive om van NSX, vSAN en vRealize een succes te maken heeft zijn vruchten afgeworpen. PQR heeft echt een markt ontwikkeld en de kroon op dit succes is de grootste deal in VMware’s General Business segment: een NSX omgeving van 380 CPU’s!

Most committed VMware partner of the year: Vancis

Vancis is al jaren een loyale Service Provider-partner van VMware. Vancis is marktleider als het gaat om het leveren van IT-diensten aan het hoger onderwijs in Nederland. Daarbij heeft het bedrijf als Premier Service Provider veel kennis van de VMware-technologie op het gebied van advies, ontwerp, implementatie en beheer van complexe infrastructuren en een duidelijke focus op de onderwijs-, onderzoek- en zorgmarkt. Het is prettig partneren met Vancis en wij zien uit naar verdere groei van de gezamenlijke business!

VMware partner personality of the year: vEUC TechCon

De drijvende krachten achter de vEUC TechCon zijn in het dagelijks leven concurrenten van elkaar. Toch zijn ze gezamenlijk de uitdaging aangegaan om een technische community op te starten op het gebied van End User Computing (EUC). Dit resulteerde in een event met ruim 125 deelnemers waarbij de organisatoren hun kennis presenteerden aan de community. Een waar succes!

VMware special appreciation award: Tatjana Sarikaya van Tech Data Nederland

Tatjana werkt sinds acht jaar vanuit Tech Data voor VMware. In die tijd is ze een verlengstuk geworden van onze organisatie en heeft ze een groot vertrouwen opgebouwd bij onze medewerkers en partners. Ze is een rots in de branding voor ons als het gaat om het soepel laten verlopen van een groot aantal marketing-activiteiten. Ze heeft deze speciale award dan ook dubbel en dwars verdiend!

VMware partnerecosysteem

Als afsluiter van de avond benadrukt ook Leon de Werker, Sr. Regional Director Benelux bij VMware, het belang en de waarde van het partnerecosysteem voor VMware.

Bent u al klaar voor het volgende event? Het programma van de NLVMUG UserCon vindt u hier!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud