Redactie - 16 februari 2018

Zebra lanceert TC25 smartphone voor MKB

Zebra Technologies, speler in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real time zichtbaarheid binnen bedrijven mogelijk te maken, heeft de lancering van de TC25 aangekondigd.

De TC25 is een nieuwe robuuste smartphone specifiek ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en stelt werknemers in staat om barcodes te scannen, routes te managen en ter plekke orders af te handelen.

De TC25 serie biedt een aantal significante voordelen ten opzichte van pen en papier of consumentenapparaten die nu gebruikt worden door onder andere servicemonteurs, koeriers en chauffeurs. Het apparaat heeft een robuuste behuizing en een sterke batterij die ervoor zorgt dat het apparaat de hele dag mee kan.

Daarnaast heeft de TC25 een krachtige processor die werkt met de laatste ‘enterprise’-klasse applicaties voor het sturen en bijhouden van taken, navigatie en het verzenden van berichten. De TC25 is beschikbaar door middel van Zebra’s partner kanaal wereldwijd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!