Dell EMC VxBlock System 1000 voor geconvergeerde infrastructuur

14-02-2018 | door: Witold Kepinski

Dell EMC VxBlock System 1000 voor geconvergeerde infrastructuur

Dell EMC introduceert de nieuwe VxBlock System 1000 oplossing voor geconvergeerde infrastructuur omgevingen. De nieuwe VXBlock integreert alle opslagtypes in één aanbod met extra flexibiliteit, grotere kostenbesparingen en vereenvoudigd lifecycle management aldus de leverancier.

Dell EMC VxBlock System 1000 aan biedt een nieuwe benadering van geconvergeerde infrastructuur, gebaseerd op een enkel uniform ontwerp dat vier verschillende Dell EMC-opslagtechnologieën ondersteunt: Unity, VMAX , XtremIO en Isilon. Ook is er ondersteuning voor data protection oplossingen en Cisco rack en blade servers.

VVMe

De native ondersteuning van de VxBlock 1000 voor gemengde technologieën zal nog verder worden uitgebreid om extra en nieuwe technologieën te ondersteunen. De 1000 ondersteunt niet alleen de technologieën van vandaag, maar is ook toekomstbestendig voor aanvullende technologieën zoals VVMe en snelle compute en fabric toepassingen.

Big Data

De toevoeging van Isilon mogelijkheden van de VXBlock 1000 voegt een nieuwe Big Data- analysemogelijkheid toe.

Cisco

Ook is er ondersteuning voor Cisco UCS C-Series Rack Servers voor hun berekening kiezen. Een breed scala van Dell EMC-gegevensbeschermingsproducten is ook beschikbaar in het aanbod.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter