Redactie - 19 februari 2018

Intellify detacheert data-analisten en BI-consultants

Intellify is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van data-analisten en BI-consultants. Het is het derde initiatief dat is ontstaan vanuit de persoonlijke groei en ambities van de medewerkers van Testpeople, een software testbedrijf uit Breda.

“Iedereen weet dat de rol van data steeds belangrijker wordt. Bij de klanten van Testpeople klinkt ook steeds vaker de vraag om hierover mee te denken. Wij willen meer dan alleen meeliften op de hype. We willen onze klanten inzichten bieden die hun business echt verder helpt”, aldus Philippe Metz, eigenaar en oprichter van Testpeople en Intellify.

Met de oprichting van Intellify ontstaat er een compleet pakket aan diensten via Testpeople en haar zusterbedrijven. Zo richt Valueminds het (agile) proces in, bouwt Codepeople de software, Testpeople test deze, en Intellify transformeert data in concurrentievoordeel. “Dit biedt onze klanten meerwaarde en onze medewerkers veel perspectief, die op deze manier uitstapjes kunnen maken naar aangrenzende vakgebieden”, zegt Metz.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!