ESET introduceert Direct Management in samenwerking met ConnectWise

14-02-2018 | door: Witold Kepinski

ESET introduceert Direct Management in samenwerking met ConnectWise

ESET kondigt de lancering aan van ESET Direct Management in samenwerking met ConnectWise. ConnectWise is een organisatie die zorgt voor een transformatie in de manier waarop leveranciers technologische oplossingen bouwen, beheren en uitbreiden. De nieuwe Remote Management and Monitoring (RMM) plug-in voor ConnectWise Automate versnelt en verbetert de installatieprocessen van ESET endpoints voor Managed Service Providers (MSP’s). 

ESET Direct Endpoint Management brengt een directe verbinding tot stand tussen ESET endpoints en de ConnectWise Automate console. Gebouwd met partners in gedachten die reeds gebruik maken van ConnectWise, maakt de plug-in gebruik van de bestaande ConnectWise Agent om implementatie en beheer te vereenvoudigen zonder concessies te doen aan prestaties of functionaliteit. 

Hoewel ESET momenteel een plug-in aanbiedt dat ESET Remote Administrator (ERA) en ConnectWise Automate verbindt, hoeven MSP’s bij deze nieuwe versie, ERA helemaal niet te installeren. Dit betekent dat er geen extra servers of tussenliggende consoles hoeven te worden beheerd. MSP’s kunnen sneller aan de slag en hebben minder last van eventuele problemen veroorzaakt door complexe integratie. 

"We hebben al vele jaren een sterke relatie met ESET en door met hen te werken, weten we dat we een partnership aangaan met een bewezen en betrouwbaar technologiebedrijf." zegt Travis Vigneau, Director of Channel Sales and Alliances voor ConnectWise. "Deze nieuwe direct plug-in laat ESET’s toewijding zien om voortdurend te verbeteren wat zij aanbieden voor het gehele ecosysteem." 

"Wij begrijpen hoe belangrijk onze MSP’s zijn en streven ernaar om hen te helpen alle uitdagingen die zij tegenkomen, te overwinnen." zegt Clayton Inge, Senior Solution Advisor MSP bij ESET Nederland. "Daarom heeft ESET zich gefocust op het ontwikkelen van de allerbeste tools om niet alleen te zorgen dat onze MSP’s een efficiënte service van topkwaliteit kunnen leveren, maar ook zodat ze betrouwbare adviseurs voor hun klanten kunnen worden." 

Klik hier voor meer informatie over het MSP-programma van ESET. 

Terug naar nieuws overzicht
Security