MKBonlinediensten.nl kiest voor hypergeconvergeerde cluster van Scale Computing

14-02-2018 | door: Witold Kepinski

MKBonlinediensten.nl kiest voor hypergeconvergeerde cluster van Scale Computing

Scale Computing, leverancier van hypergeconvergeerde oplossingen, maakt vandaag bekend dat MKBonlinediensten.nl zijn HC3-cluster in gebruik heeft genomen. Deze managed service provider kan klanten daarmee krachtige prestaties, hogere snelheden en vereenvoudigd beheer bieden.

MKBonlinediensten.nl biedt online technologiediensten aan, die kleine en middelgrote bedrijven helpen met business development en de groei van hun onderneming. Het biedt een breed scala aan oplossingen aan, waaronder een veilige online werkplek die klanten toegang biedt tot uiterst geavanceerde ICT-diensten. Als managed service provider is het van cruciaal belang voor MKBonlinediensten.nl om gebruik te maken van de laatste stand der techniek en tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van kanten. Dientengevolge wilde het zijn online werkplek optimaliseren om zijn bedrijfsgroei een boost te geven.

Na een marktverkenning en een succesvolle proof of concept koos de MSP voor het HC3-platform van Scale Computing. Deze oplossing verenigt opslagcapaciteit, servers, high availability en virtualisatie binnen één appliance. Sinds de ingebruikname van het HC3-platform is MKBonlinediensten.nl erin geslaagd om de implementatietijd voor nieuwe klantaanvragen met ruim 85% te verkorten. Daarnaast is het bedrijf minder tijd kwijt aan het beheer en profiteert het van kostenbesparingen.

MKBonlinediensten.nl is daarnaast in staat geweest om de klantentevredenheid te verbeteren. Dankzij het gebruiksgemak van HC3 en de reductie van de beheeroverhead kan het organisaties de mogelijkheid bieden om tijdelijke servers in te richten. Met deze nieuwe dienst weet het de managed service provider meer klanten aan te trekken. MKBonlinediensten.nl ondervindt daarnaast veel baat bij de native HEAT (HyperCore Enhanced Automated Tiering)-functie van Scale Computing, die in staat is om de snelheid en prestaties op elk gewenst moment op te voeren.

Richard Druppers, de eigenaar van MKBonlinediensten.nl: “Met onze vorige IT-omgeving moesten we het systeem patchen en onze hardware rebooten. Dat nam veel tijd in beslag. Scale Computing maakte daar volledig een einde aan met regelmatige en simpele updates. Zijn oplossing kenmerkt zich door eenvoud van implementatie, gebruik en beheer. HC3 bood dezelfde voordelen als concurrerende platforms, maar blonk uit in gebruiksgemak en sloot aan op al onze behoeften. De flexibiliteit van Scale Computing bespaart ons een hoop tijd, en onze klanten zijn positief verrast over de snelheid waarmee we op hun verzoeken reageren.”

Johan Pellicaan, VP en directeur EMEA bij Scale Computing: “MKBonlinediensten.nl wil MKB-organisaties de beste oplossingen bieden die er op de markt te vinden zijn. Het doet ons een genoegen om met het bedrijf samen te werken aan het optimaliseren van zijn dienstenaanbod. HC3 is ontwikkeld voor organisaties die hun virtualisatieactiviteiten willen stroomlijnen en een einde willen maken aan de complexiteit daarvan. Het platform biedt de prestaties, snelheid en schaalbaarheid die nodig zijn om groeiende organisaties te ondersteunen. Kleine en middelgrote bedrijven hebben grotendeels dezelfde behoeften als grote ondernemingen, maar het is voor hen van cruciaal belang om op flexibele wijze te kunnen groeien en uit te breiden.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter