Witold Kepinski - 15 februari 2018

Xeptor tekent partnerovereenkomst met webshop Phurby.nl

Xeptor tekent partnerovereenkomst met webshop Phurby.nl image

IT-distributeur Xeptor breidt verder uit naar de consumentenmarkt door een partnership aan te gaan met de nieuwe webshop Phurby.nl, een initiatief van Create2Fit. Phurby.nl richt zich op de groeimarkt van refurbished smartphones, tablets en laptops. Het is de vijfde webwinkel van Create2Fit dat is opgericht door autocoureur en ondernemer Tom Coronel. Create2Fit is al langer actief met de webwinkels Televisiewinkel.nl, Barbecueshop.nl, Koffiediscounter.nl en Sneeuwkettingen.com.

“Wij zijn enthousiast dat Phurby.nl heeft gekozen voor onze Approved Selection van refurbished en renewed hardware”, zegt Wouter den Ouden, Sales Manager bij Xeptor. “Met deze keus is Phurby.nl er zeker van dat alle apparatuur op achttien kritieke punten gecontroleerd is en in goede tot in zo goed als nieuwstaat geleverd kan worden. Wij kijken ernaar uit om Phurby.nl samen met het team van Tom Coronel tot een groot succes te maken.”

Coronel wil met Phurby.nl een breed assortiment van refurbished apparatuur bieden aan de consument. “Daar hebben we een goede distributiepartij voor nodig, die ons de vereiste breedte kan bieden. Xeptor is zo’n partij en breidt zijn ruime ervaring en expertise in de zakelijke markt nu uit naar het consumentensegment. Wij zijn beide gericht op succes en groei en gaan er vol voor.”

Volgens Coronel is de belangstelling voor gebruikte, refurbished apparatuur de laatste tijd enorm gegroeid. “We hebben het gezien bij Televisiewinkel.nl, waar onze koopjeskelder met demo- of retourapparatuur enorm succesvol is. Refurbished heeft veel voordelen. Het is duurzaam, je apparaat is honderd procent gecheckt, je krijgt maximale garantie en bij een gebruikte smartphone ontloop je de BKR-registratie.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!