Witold Kepinski - 19 februari 2018

Edwin Rubens verlaat HP Nederland

Edwin Rubens verlaat HP Nederland image

Edwin Rubens, Sales Manager Channel Business bij HP Nederland, verlaat het bedrijf. Dit meldt hij aan HP business partners. De werkzaamheden zijn overgedragen aan Rob Idink, die neemt alles waar voordat er een vervanger is gevonden. 

Rubens meldt aan de HP partners: "Vandaag is voor mij een belangrijk en historisch moment. Ik heb een niet makkelijk en weloverwogen besluit genomen om te stoppen als Sales Manager Channel Business van HP Nederland. Na ruim 17 jaar met plezier en succes bij HP te hebben gewerkt, vind ik het tijd voor een heroriëntatie richting een nieuwe inspirerende uitdaging. Een uitdaging waarin ik meer in mijn kracht sta, die mij vanuit een intrinsieke motivatie energie geeft en waar mijn capaciteiten en kwaliteiten maximaal tot hun recht komen."

Rubens blikt terug: "Het was een mooie en intensieve periode waarin ik met veel passie en energie in verschillende functies mijn werk heb kunnen doen. Het was ook een tijd waarin ik veel kansen heb gekregen en veel heb geleerd. Ik kijk dan ook dankbaar en tevreden terug op een mooie carrière bij HP. Ik wil graag benadrukken dat ik dit mede te danken heb aan de prettige en professionele collega’s, klanten en partners met wie ik heb gewerkt. Het zijn tenslotte de mensen waarmee je samenwerkt die het verschil maken."

Rubens besluit: "Ondanks dat het geen eenvoudig besluit is geweest, vind ik het essentieel om op korte termijn mijn carrière een andere wending te geven en dank ik HP voor de kansen en de ruimte die ze mij hebben gegeven. Ik kijk met trots en veel voldoening terug op mijn tijd bij HP en dank iedereen voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking."

Dutch IT-channel Award nominatie

Edwin Rubens was afgelopen jaar genomineerd voor een Dutch IT-channel Award. Begonnen in 2016 legde hij zich toe op HP's nieuwe A3-printing portfolio en de Device-as-a-Service programma’s en Managed Print Services van HP. Hoewel de markten voor deze producten lastig zijn, slaagde Rubens erin de omzet via partners te laten groeien. Met zijn team zorgde Rubens er bovendien voor dat de toch al relatief hoge partnertevredenheid verder toenam in 2017. Edwin Rubens' communicatie en samenwerking met partners wordt 'kundig' en 'persoonlijk' genoemd, Rubens zelf 'eerder bescheiden dan uitgesproken'.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!