Witold Kepinski - 20 februari 2018

Nuvias EMEA distributeur voor BlueJeans netwerk

Nuvias EMEA distributeur voor BlueJeans netwerk image

Nuvias, distributeur met value add diensten, heeft een distributieovereenkomst voor EMEA ondertekend met het BlueJeans-netwerk. Dit is een dienst die via de cloud in één videovergadering desktopcomputers, mobiele apparaten en vergaderruimte systemen met elkaar verbindt. BlueJeans combineert video-, audio- en web vergaderen via hulpmiddelen die mensen elke dag gebruiken om samen te werken.

Nuvias combineert het BlueJeans-platform met Polycom apparatuur voor video vergaderen om zo kant-en-klare oplossingen te bieden voor zowel het MKB als grote ondernemingen. De integratie tussen Polycom en BlueJeans bevordert een intuïtieve ervaring van vergaderruimtes. Het platform van BlueJeans ondersteunt vrijwel alle apparaten die beschikken over de flexibiliteit voor gebruik bij bestaande videostructuren, ongeacht het gekozen eindpunt.

Nuvias biedt UC ervaring via diens UC Practice. Deze biedt end-to-end-oplossingen. Deze UC Practice is gebaseerd op het voormalige SIPHON Networks, aanbieder van UC-oplossingen en technologie voor de channel welke in 2016 door Nuvias is overgenomen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!