Redactie - 19 februari 2018

Capestone is distributeur van Encore routers in Europa

Capestone is distributeur van Encore routers in Europa image

Capestone gaat de high end routers van Encore Networks distribueren. Deze gerenommeerde Amerikaanse router fabrikant wil uitbreiden in Europa en heeft Capestone geselecteerd als distributeur. Capestone gaat het hele portfolio van Encore Networks voeren.

Jos Ouwerkerk van Capestone: “Met de toevoeging van Encore routers aan ons portfolio bieden we resellers een hoogwaardig product voor een zeer competitieve prijs. In dit segment zochten we naar een leverancier en die hebben we met Encore Networks gevonden. Encore staat bekend om stabiele, functionele routers. Alle Encore routers bieden een uitgebreide set functionaliteiten, waaronder automatische failover én automatische failback. Via het cloud management platform kunnen de apparaten eenvoudig beheerd worden, waar ze zich ook bevinden.”

David Moss van Encore Networks over de samenwerking met Capestone: “Met Capestone als distributeur kunnen wij onze groeistrategie in Europa verwezenlijken. Capestone heeft een groot afzetkanaal van meer dan 1.000 resellers, zowel binnen als buiten Nederland, waardoor wij snel stappen maken. Bovendien draagt Capestone zorg voor zowel de sales als de 1e en 2e lijns technische support, wat voor ons heel veel waarde heeft.”

Encore Networks is een Amerikaans bedrijf, onderdeel van Wesley Clover, een groep van meer dan 100 bedrijven uit de IT en tech sector. De groep staat onder leiding van Sir Terence Matthews, oprichter van o.a. Mitel en Newbridge Networks.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!