Google Cloud IoT Core is nu algemeen beschikbaar
22-02-2018 | door: Witold Kepinski

Google Cloud IoT Core is nu algemeen beschikbaar

Google Cloud IoT Core, een beheerde service voor het veilig aansluiten en beheren van IoT-apparaten op grote schaal, is nu algemeen verkrijgbaar.

Met Cloud IoT Core kunnen organisaties wereldwijd verspreide aangesloten apparaten verbinden en centraal beheren. Wanneer gebruikt als onderdeel van de bredere Google Cloud IoT-oplossing , kunnen gebruikers alle IoT-gegevens opnemen en verbinding maken met de analytics- en machine learning-services van Google om bruikbare inzichten te verkrijgen.

Google Cloud Platform(GCP) klanten gebruiken verbonden apparaten en Cloud IoT Core als de basis van hun IoT-oplossingen. Of het nu gaat om slimme steden, de deeleconomie of seismisch onderzoek van de volgende generatie.

Cloud IoT Core partner ecosysteem

Tegelijkertijd blijft Google zijn ecosysteem van partners uitbreiden en bedrijven voorzien van inzicht en personeel om een ??IoT-oplossing op maat te ontwikkelen die het beste aansluit op hun behoeften. Google meldt inmiddels een verscheidenheid aan device en apparatuur partners te hebben waarvan de hardware naadloos samenwerkt met IoT Core. Applicatie partners helpen klanten bij het bouwen van oplossingen met IoT Core en andere Google Cloud-services.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud